Το Κουίντιτς ανά τους Αιώνες | Ανακοινώθηκε η εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου - The Daily Owl
fade
52300
post-template-default,single,single-post,postid-52300,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Το Κουίντιτς ανά τους Αιώνες | Ανακοινώθηκε η εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου

Η Bloomsbury ανακοίνωσε ότι η εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου “Το Κουίντιτς ανά τους Αιώνες” (Quidditch Through the Ages) θα φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων το 2020.

 

 

Η εικονογράφος Emily Gravett ανέλαβε να απεικονίσει τα γραπτά του “Kennilworthy Whisp”, στον οποίο έχει αποδοθεί η συγγραφή του εν λόγω βιβλίου από την Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, σχετικά με το αγαπημένο άθλημα των μαγισσών και των μάγων. Το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2001, ταυτόχρονα με το βιβλίο “Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται”. 

 

Η Bloomsbury και η Scholastic έχουν ήδη εκδώσει τα εικονογραφημένα βιβλία “Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται” και “Οι ιστορίες του Μπηντλ του Βάρδου”, καθώς και τα εικονογραφημένα “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”, “Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά” και “Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν”, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το εικονογραφημένο “Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς”

 

 

Διαβάστε ακόμα:

H εικονογραφημένη έκδοση του πρώτου βιβλίου Χάρι Πότερ κυκλοφορεί στα ελληνικά

Δείτε τα νέα εξώφυλλα των βιβλίων Χάρι Πότερ

Kυκλοφορούν εικονογραφημένες οι Ιστορίες του Μπηντλ του Βάρδου

Κυκλοφόρησε η εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν

Δείτε την πανέμορφη έκδοση του πρώτου βιβλίου Harry Potter για Kindle

Δυο νέα βιβλία από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ

Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά: Μια πανέμορφη έκδοση

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment