Δείτε την πρώτη φωτογραφία της 8ης σεζόν Game of Thrones - The Daily Owl
fade
45474
post-template-default,single,single-post,postid-45474,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της 8ης σεζόν Game of Thrones

Το Entertainment Weekly σε ειδικό αφιέρωμα για την 8η και τελευταία σεζόν Game of Thrones δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία των δυο πρωταγωνιστών. Jon Snow και Daenerys Targaryen κοιτούν μπροστά, εκείνη κάποιον συγκεκριμένα κι αυτός το χάος (ενδεχομένως το Τείχος που γκρεμίστηκε) και περιμένουν την ώρα της αλήθειας. 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό Bryan Cogman, η τελευταία σεζόν είναι εξαιρετικά συναισθηματική και γλυκόπικρη, έχοντας σχεδιαστεί με βάση τις σχετικές σκέψεις του George R.R. Martin για τους χαρακτήρες και τη μοίρα τους. Τα γυρίσματα των έξι επεισοδίων διήρκεσαν δέκα ολόκληρους μήνες, καθώς κάθε λεπτομέρεια της παραγωγής είχε τη δική της ξεχωριστή σημασία. 

 

Μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει διάφορες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της 8ης σεζόν και τη μοίρα των βασικών πρωταγωνιστών, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο για την υπόθεση και το φινάλε, καθώς η παραγωγή έχει εξαντλήσει τη δημιουργικότητά της στον τρόπο αποφυγής διαρροών, με χαρακτηριστικότερη όλων τη μέθοδο με την οποία έριχνε από τον αέρα τα drones όσων επιχειρούσαν να φωτογραφήσουν τα γυρίσματα.

 

Η 8η και τελευταία σεζόν Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ το πρώτο μισό του 2019. Στο μεταξύ το ΗΒΟ ξεκινάει και την προπαραγωγή της σειράς που θα προσπαθήσει να μας καλύψει αυτό το κενό, δηλαδή το ένα από τα 5 υπό ανάπτυξη prequel της σειράς, με τίτλο The Long Night

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διαβάστε ακόμα:

Επικές ταινίες για να δεις μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το Game of Thrones

Πολλαπλά φινάλε για το Game of Thrones προς αποφυγή διαρροών

Το πάρτι μετά το τέλος των γυρισμάτων του Game of Thrones ίσως κρύβει ένα μεγάλο spoiler

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment