Πρώτο trailer για την ταινία Wonder Woman 1984 - The Daily Owl
fade
63112
post-template-default,single,single-post,postid-63112,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτο trailer για την ταινία Wonder Woman 1984

Στις 5 Ιουνίου του 2020 θα κάνει στις ΗΠΑ πρεμιέρα η ταινία Wonder Woman 1984, ένατη κατά σειρά ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC Comics, ξανά σε σκηνοθεσία της Patty Jenkins, η οποία συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Geoff Johns και David Callaham. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen και Robin Wright. 

 

 

 

 

Δείτε το trailer της νέας ταινίας φαντασίας, της οποίας το μεγαλύτερο μυστήριο είναι το πώς ακριβώς επιστρέφει ο χαρακτήρας του Chris Pine. Αν στο μεταξύ σάς έχει λείψει η Patty Jenkins, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα αστυνομική σειρά της I am the Night, με πρωταγωνιστή, ξανά, τον Chris Pine (περισσότερα εδώ): 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Eπτά πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για την ταινία Wonder Woman

Η νέα αφίσα της Wonder Woman 1984, “τα σπάει”

Birds of Prey: H νέα solo ταινία της Harley Quinn

Mάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας The Flash

Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Μπάτμαν στο σύμπαν της DC Comics και της Warner Bros.

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment