Πρώτη φωτογραφία από τη σειρά How I Met Your Father - The Daily Owl
fade
79261
post-template-default,single,single-post,postid-79261,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτη φωτογραφία από τη σειρά How I Met Your Father

H πλατφόρμα περιεχομένου Hulu έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη κωμική σειρά How I Met Your Father, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

 

 

 

 

Hilary Duff, Chris Lowell, Tom Ainsley, Tien Tran, Francia Raisa και Suraj Sharma πρωταγωνιστούν στο spin off του How I Met Your Mother, και στην πρώτη φωτογραφία από τη σειρά βρίσκονται στο Brooklyn Bridge, ένα από τα τοπόσημα της Νέας Υόρκης – στην πραγματικότητα η φωτογραφία τραβήχτηκε στα στούντιο της Disney στο Burbank εξαιτίας της πανδημίας, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. 

 

 

 

 

 

 

Η Hilary Duff θα υποδυθεί την Sophie, μια γυναίκα που αφηγείται στα παιδιά της το πώς γνωρίστηκε με τον πατέρα τους. Στο ρόλο της μεγαλύτερης σε ηλικία Sophie θα είναι η Kim Cattrall, κάτι που μάθαμε πριν από λίγες ημέρες και μας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Στο σενάριο και την εξωτερική παραγωγή της σειράς βρίσκονται οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, δημιουργοί του This Is Us, ενώ στο πρότζεκτ θα συμμετάσχουν και οι δημιουργοί του How I Met Your Mother, Carter Bays και Craig Thomas. Η αφήγηση της Sophie θα ανατρέχει στο 2021, την περίοδο που η ίδια και οι φίλοι της βρίσκονται σε μια φάση που προσπαθούν να ανακαλύψουν τι θέλουν από τη ζωή τους, αναζητώντας παράλληλα τον έρωτα μέσα από τις εφαρμογές γνωριμιών.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά How I Met Your Mother

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το Modern Family

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment