Πρώτη φωτογραφία από την ταινία Dune με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet - The Daily Owl
fade
67323
post-template-default,single,single-post,postid-67323,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτη φωτογραφία από την ταινία Dune με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet

O Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Arrival) σκηνοθετεί το νέα κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου Dune και η πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) δόθηκε στη δημοσιότητα από το Vanity Fair.

 

H ταινία, που βασίζεται στο sci-fi μυθιστόρημα του Frank Herbert, ακολουθεί τον Paul Atreides, του οποίου η οικογένεια επικρατεί στον πλανήτη Arrakis ανάμεσα στις υπόλοιπες οικογένειες ευγενών. Όταν όμως τα πράγματα αλλάξουν ριζικά, ο Atreides θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί την τιμή της οικογένειάς του με κάθε τρόπο.

 

 

Το καστ του νέου Dune απαρτίζεται από τους Oscar Isaac (Star Wars: Episode IX), Zendaya (Spider-Man: Far From Home), Javier Bardem (No Country for Old Men), Stellan Skarsgård (Thor), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout), Charlotte Rampling (45 Years), Josh Brolin (Avengers: Infinity War, Sicario), Jason Momoa (Aquaman) και Dave Bautista (Avengers: Infinity War).

 

Το μυθιστόρημα είχε μεταφερθεί ξανά στο σινεμά το 1985 από τον David Lynch και στην τηλεόραση το 2000 στο SyFy. To σενάριο της νέας ταινίας ανήκει στους Eric Roth και Jon Spaihts. Μέχρι στιγμής το κοινό είναι ενθουσιασμένο με τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του Dune, καθώς το πρότζεκτ είχε εγκαταλειφθεί πολλές φορές, ενώ η ταινία του Lynch δε σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία όταν προβλήθηκε.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έρχεται η νέα ταινία Matrix με τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss

Πέντε υποτιμημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να δεις

No Comments

Post a Comment