Πρώτη φωτογραφία από τη 2η σεζόν της σειράς "A Discovery of Witches" - The Daily Owl
fade
59251
post-template-default,single,single-post,postid-59251,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτη φωτογραφία από τη 2η σεζόν της σειράς “A Discovery of Witches”

Η πρώτη φωτογραφία από τη 2η σεζόν της σειράς φαντασίας A Discovery of Witches δόθηκε στη δημοσιότητα από το Sky και, για να το πούμε απλά και περιεκτικά, μάς έπεσε το σαγόνι από την ομορφιά της Diana και του Matthew να κόβουν βόλτες (καθώς κρύβονται) στην Ελισαβετιανή Αγγλία.

 

 

Βασισμένη στην τριλογία της Deborah Harkness All Souls, η 1η σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε με τους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται για ένα ταξίδι στο χρόνο. Στη 2η σεζόν θα παρακολουθήσουμε, μεταξύ άλλων, την Diana να προσπαθεί να διαχειριστεί τις μαγικές της δυνάμεις. Στο μεταξύ στην Οξφόρδη οι Gerber, Knox, Satu και Domenico διερευνούν την εξαφάνιση της Diana και του Matthew, καθώς και τα μυστικά που, όπως όλα δείχνουν, τούς κρύβουν οι φίλοι τους. 

 

Σύμφωνα με το Sky, στη 2η σεζόν της σειράς θα εμφανιστούν και ο Steven Cree του Outlander, καθώς και ο James Purefoy (The Following), η Sheila Hancock (Doctor Who) και ο Paul Rhys. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε λόγοι για να “κολλήσεις” με την “ενήλικη μαγεία” του A Discovery of Witches

10 σειρές για να δεις αν σου αρέσουν οι μάγισσες

Ρομαντικές ταινίες με βαμπίρ για να δεις αν αγάπησες το Twilight

Tα “Χρονικά του Βαμπίρ” γίνονται τηλεοπτική σειρά

Η αλήθεια βρίσκεται στη Buffy the Vampire Slayer

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment