Πρώτη ματιά στην ταινία: Doctor Strange in the Multiverse of Madness - The Daily Owl
fade
79898
post-template-default,single,single-post,postid-79898,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτη ματιά στην ταινία: Doctor Strange in the Multiverse of Madness

H Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το sequel του Doctor Strange, Doctor Strange in the Multiverse of Madnessόπου πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen, και θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2022.

 

 

 

Καλό θα ήταν ως τότε να έχετε δει, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, την ταινία Spiderman: No Way Home, καθώς σχετίζεται άμεσα με την υπόθεση της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκτός από την προφανή σύνδεση που θα έχει με τη σειρά WandaVision, η ταινία θα έχει σχέση και με την υπόθεση της σειράς Loki.

 

 

 

 

 

 

Στο sequel θα εμφανιστούν και οι Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong και Rachel McAdams, ως Karl Mordo, Wong και Dr. Christine Palmer, αντίστοιχα, ενώ νέα προσθήκη στο καστ είναι αυτή της Xochitl Gomez, την οποία γνωρίσαμε στο The Baby-Sitters Club του Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser της ταινίας που περιγράφεται ως “η πρώτη ταινία τρόμου του MCU“:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για το “WandaVision”

Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά “Loki”

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment