Πρώτη εικόνα της νέας τηλεοπτικής Batwoman - The Daily Owl
fade
44142
post-template-default,single,single-post,postid-44142,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Πρώτη εικόνα της νέας τηλεοπτικής Batwoman

Ruby Rose (Orange is the New Black) είναι το πρόσωπο του CW που θα υποδυθεί την Batwoman. Συγκεκριμένα, η Rose θα υποδυθεί την Kate Kane, η οποία θα εμφανιστεί στο crossover των σειρών Arrow, The Flash και Supergirl, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Δεκέμβριο και, κατόπιν, κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτήσει και τη δική της σειρά.

 

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του χαρακτήρα, η Kate Kane είναι μια γυναίκα γεμάτη με πάθος για τη δικαιοσύνη, που δε διστάζει ποτέ να πει τη γνώμη της. Η Kane είναι, επίσης, ανοιχτά ομοφυλόφιλη και διαθέτει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Ως Batwoman προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες της Gotham City και να γίνει το σύμβολο ελπίδας της πόλης. 

 

H πρώτη εικόνα της νέας Batwoman δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο CW και αποτελεί σχέδιο της ενδυματολόγου Colleen Atwood.  

 

 

 

Η Ruby Rose έχει πρωταγωνιστήσει και στην ταινία The Meg, ενώ έχει εμφανιστεί και στο John Wick: Chapter 2

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο κακός της νέας ταινίας Birds of Prey

Αποκαλύφθηκε η παρέα της Harley Quinn στη νέα ταινία της DC Comics

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment