Έρχεται η πρώτη διαδραστική σειρά του Netflix, στα χνάρια του Bandersnatch - The Daily Owl
fade
51656
post-template-default,single,single-post,postid-51656,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται η πρώτη διαδραστική σειρά του Netflix, στα χνάρια του Bandersnatch

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Black Mirror: Bandersnatch, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming Netflix αποφάσισε να επενδύσει σε νέο διαδραστικό περιεχόμενο, στο πλαίσιο του οποίου το κοινό θα επιλέγει τις εξελίξεις της ιστορίας που παρακολουθεί στην οθόνη του, με τη σειρά You vs. Wild με τον Bear Grylls να αποτελεί την πρώτη του σχετική προσπάθεια. 

 

 

 

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων παρακολουθεί τον 44χρονο Grylls, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στη φύση εξερευνώντας τον κόσμο. Σκηνοθέτης της σειράς, στο πρώτο επεισόδιο της οποίας ο συνδρομητής της πλατφόρμας θα επιλέγει αν θέλει να επιζήσει το Grylls ή όχι, θα είναι ο Ben Simms (Shark Tank).

 

Δείτε το teaser της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Black Mirror: Bandersnatch | Οι σκηνές που δεν θα δούμε ποτέ

Όλα τα πιθανά τέλη του Black Mirror: Bandersnatch

To ντοκιμαντέρ “Η εξαφάνιση της Μάντλιν Μακάν” έρχεται στο Netflix

Το μυθιστόρημα “Εκατό Χρόνια Μοναξιά” γίνεται τηλεοπτική σειρά στο Netflix

Oι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο στο Netflix

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment