Αποκαλύφθηκε ο νέος πρωταγωνιστής της Mulan! - The Daily Owl
fade
41932
post-template-default,single,single-post,postid-41932,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε ο νέος πρωταγωνιστής της Mulan!

O Jason Scott Lee (CrouchingTigerHidden DragonSword of DestinyBurn Your Maps) είναι ο νέος πρωταγωνιστής της live action ταινίας Mulan της Disney, η οποία βρίσκεται σε φάση παραγωγής! Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από την ερμηνεία του στην ταινία Dragon: The Bruce Lee Story, όπου υποδύθηκε τον Bruce Lee. 

 

 

 

 

Στο live action reboot της Mulan o Jason Scott Lee θα υποδυθεί τον στρατηγό Bori Khan, ο οποίος θα προσπαθήσει πάση θυσία να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του. Τον Lee θα βοηθήσει στα σχέδιά του μια κακιά μάγισσα, την οποία θα υποδυθεί η Gong Li (Memoirs of a GeishaMiami Vice)Στο ρόλο της Mulan είναι η Liu Yifei, ενώ τον διοικητή Tung θα παίξει ο Donnie Yen. Στο ρόλο του πολεμιστή Chen Honghui θα είναι ο Yoson An, ενώ στο ρόλο του αυτοκράτορα της Κίνας θα είναι ο Jet Li.

 

Σε αντίθεση με τον ταινία κινουμένων σχεδίων, το ερωτικό ενδιαφέρον της Mulan θα είναι ο Chen και όχι ο Li Shang, πράγμα που έχει δυσαρεστήσει ορισμένους φανς. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει τον Μάρτιο του 2020, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σύντομα στη Νέα Ζηλανδία. 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment