Πρωταγωνίστρια του Outlander στη νέα βικτοριανή σειρά φαντασίας "The Nevers" - The Daily Owl
fade
53340
post-template-default,single,single-post,postid-53340,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρωταγωνίστρια του Outlander στη νέα βικτοριανή σειρά φαντασίας “The Nevers”

Σύμφωνα με το Deadline στη νέα σειρά του Joss Whedon (Buffy the Vampire SlayerJustice LeagueAvengers: Age of Ultron) στο HBO με τίτλο The Nevers, θα πρωταγωνιστήσει η Laura Donnely του Outlander!

 

 

H νέα σειρά εποχής και φαντασίας θα παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας ομάδας γυναικών που θα ανακαλύψουν ότι έχουν ασυνήθιστες ικανότητες, ακούραστους εχθρούς, αλλά και μια αποστολή να αλλάξουν τον κόσμο, όλα αυτά στη Βικτοριανή Εποχή.

 

Η 36χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί την Amali True, μια αδίστακτη και παρορμητική ηρωίδα που αποτελεί κίνδυνο για τους συντηρητικούς θεσμούς της Βικτοριανής κοινωνίας. Σύμφωνα με τον δημιουργό, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τη σειρά Agents of SHIELD, αυτό είναι το πιο τολμηρό του εγχείρημα μέχρι στιγμής, καθώς “έχει περάσει καιρός από όταν δημιούργησε έναν εντελώς καινούργιο φανταστικό κόσμο”.

 

O Whedon θα σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εξωτερικός παραγωγός της σειράς, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας – τα γυρίσματα ωστόσο θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκίνησαν στη Σκοτία τα γυρίσματα της 5ης σεζόν Outlander

Η αλήθεια βρίσκεται στη Buffy the Vampire Slayer

H μεγάλη επιστροφή της Buffy

Τρεις νέες sci-fi σειρές έρχονται στο Netflix

To Dune γίνεται ξανά ταινία με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ

1983: H νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix

Πέντε υποτιμημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας

DARK: Έτσι θα μοιάζει η δεύτερη σεζόν της σειράς μυστηρίου του Netflix

No Comments

Post a Comment