Η πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why θα παίξει στη νέα ταινία μυστηρίου "Knives Out" - The Daily Owl
fade
45953
post-template-default,single,single-post,postid-45953,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why θα παίξει στη νέα ταινία μυστηρίου “Knives Out”

H πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why Katherine Langford θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία μυστηρίου Knives Out του Rian Johnson. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Star Wars: The Last Jedi ετοιμάζει ήδη τη νέα του ταινία, της οποίας η υπόθεση θα μοιάζει με βιβλίο της Agatha Christie.

 

 

 

 

Στους πρωταγωνιστές της ταινίας συμπεριλαμβάνονται οι Daniel Craig – που θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα, δηλαδή τον ντετέκτιβ που θα κληθεί να λύσει το μυστήριο μιας δολοφονίας – Chris Evans (Avengers: Infinity War), Michael Shannon (The Shape of Water), Jamie Lee Curtis (Halloween 2018), Toni Collete (Hereditary) και Lakeith Stanfield. 

 

H πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα μέσα στο 2019. Στο μεταξύ θα δούμε την ταλαντούχα Langford και στην 4η ταινία Avengers, όπου θα υποδυθεί έναν ρόλο – μυστήριο προς το παρόν, ενώ μελλοντικά θα παίξει και την κυρά της Λίμνης σε μια σειρά του Netflix εμπνευσμένη από τον αρθουριανό κύκλο. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η Katherine Langford θα παίξει στην 4η ταινία Avengers

H πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why στη νέα σειρά του Netflix για τον Βασιλιά Αρθούρο

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment