Αυτός ο πρωταγωνιστής του Stranger Things θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της Marvel, Black Widow - The Daily Owl
fade
52327
post-template-default,single,single-post,postid-52327,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτός ο πρωταγωνιστής του Stranger Things θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της Marvel, Black Widow

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο David Harbour (Stranger ThingsHellboy), σερίφης Jim Hopper της πόλης του Hawkins από τη σειρά Stranger Things, θα πρωταγωνιστήσει με την Scarlett Johansson (Avengers: Endgame) στη νέα ταινία της Marvel για την Black Widow. Η βραβευμένη με Όσκαρ Rachel Weisz (The Favourite) βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για την ίδια ταινία.

 

 

 

H solo ταινία της Black Widow θα περιστρέφεται γύρω από την Natasha Romanoff, κατάσκοπο και δολοφόνο που εκπαιδεύτηκε από την KGB πριν ενταχθεί στην ομάδα των πρακτόρων του SHIELD και τους Avengers

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ρόλο του Harbour, τον οποίο θα δούμε μέσα στο μήνα στην ταινία Hellboy, και μέσα στο καλοκαίρι στην 3η σεζόν Stranger Things του Netflix. H ταινία, όμως, όπως όλα δείχνουν θα είναι prequel και θα τοποθετείται χρονολογικά πριν την πρώτη εμφάνιση της Black Widow στην ταινία Iron Man 2. 

 

Το σενάριο ανήκει στην Jac Schaeffer και η σκηνοθεσία στην Cate Shortland. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στο Λονδίνο. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι υπερήρωες που επιστρέφουν στην ταινία Avengers: Endgame

Οδηγός Pop Culture για το 2019: Ταινίες, σειρές και όλα όσα θα κάνουμε μέσα στη χρονιά

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Όλες οι νέες ταινίες της Disney/ Marvel για το 2019

Winter Soldier και Falcon αποκτούν τη δική τους σειρά

Ο Vision θα εμφανιστεί με την Scarlet Witch στη νέα τηλεοπτική σειρά της Disney

O Loki αποκτά τη δική του τηλεοπτική σειρά

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment