Αυτός ο πρωταγωνιστής του Harry Potter δεν είχε δει μέχρι πρόσφατα την πρώτη ταινία - The Daily Owl
fade
43908
post-template-default,single,single-post,postid-43908,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτός ο πρωταγωνιστής του Harry Potter δεν είχε δει μέχρι πρόσφατα την πρώτη ταινία

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που παρατηρούμε να συμβαίνουν τακτικά με τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες Harry Potter είναι ότι ο κινηματογραφικός χαρακτήρας τους μοιάζει αρκετά με τον πραγματικό χαρακτήρα τους. Έτσι, ο Rupert Grint απέδειξε ότι είναι ο Ron Weasley και στην πραγματικότητα, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Buzzfeed δήλωσε ότι δεν είχε δει μέχρι πρόσφατα (δηλαδή την εβδομάδα αυτή) την πρώτη ταινία της σειράς, O Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος.

 

 

 

Συγκεκριμένα, στη δημοσιογράφο που μίλησε μαζί του, αφού του είπε ότι πέρασε την εβδομάδα της παρακολουθώντας τις ταινίες Harry Potter, απάντησε ότι είχε δει από την πρώτη ταινία μόνο αποσπάσματα και ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που την είδε ολόκληρη.

 

 

 

Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό είναι, όπως δήλωσε, ότι δεν του αρέσει καθόλου να βλέπει τον εαυτό του στην οθόνη. Από την άλλη, αναρωτιόμαστε πώς δεν είχε την περιέργεια να τον δει, με δεδομένο πως αυτή η ταινία, ήταν, μεταξύ άλλων, και η απαρχή της καριέρας του. Όπως και να έχει, ο Ron θα είναι πάντα ο Ron και έτσι ελπίζουμε ότι μια μέρα δε θα γυρίσει να μας πει πως δεν έχει διαβάσει π.χ. και τα βιβλία. 

 

 

 

Tι θα σχολίαζε άραγε η Hermione αν το μάθαινε αυτό; Θα είχε τη μνημειώδη αντίδραση που επέδειξε σε εκείνο τον αγώνα του Quidditch;

 

 

 

 

 

Ή μήπως θα το άφηνε να περάσει, γιατί πλέον έχει συνηθίσει;

 

 

 

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοί είναι οι μόνοι ηθοποιοί του Harry Potter που έχουν εμφανιστεί στα Fantastic Beasts

14 ηθοποιοί που παραλίγο να πρωταγωνιστήσουν στις ταινίες Harry Potter

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment