Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton έχει εμφανιστεί σε ταινία Harry Potter! - The Daily Owl
fade
73528
post-template-default,single,single-post,postid-73528,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton έχει εμφανιστεί σε ταινία Harry Potter!

Ένα από τα πράγματα που μάς έδωσε ελπίδα στο τέλος της Χειρότερης Χρονιάς Που Έχουμε Ζήσει Ως Τώρα ήταν, φυσικά, και η σειρά εποχής του Netflix, Bridgerton, και ιδίως ο πρωταγωνιστής της Regé-Jean Page, που υποδύεται τον Δούκα του Hastings. Οι Βρετανοί συνάδελφοί μας στο Digital Spy, που έχουν πάθει, όπως κι εμείς, εμμονή με τον τριαντάχρονο ηθοποιό, άρχισαν να αναζητούν τις προηγούμενες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές του εμφανίσεις και, μάλιστα, τον εντόπισαν στην ταινία “Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 1ο“.

 

 

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εμφανίζεται για ελάχιστα δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου των Bill Weasley και Fleur Delacour, δίπλα στις ηθοποιούς Julie Walters και Emma Watson, ενώ ο χαρακτήρας του δεν έχει καν όνομα. Καμία σημασία, βέβαια, δεν έχει αυτό, για εμάς, αρκεί που ήταν προσκεκλημένος σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός της ιστορίας του Αγοριού που Έζησε.

 

Στο Brigderton εμφανίζεται ένας ακόμα χαριποτερικός ηθοποιός, ο Freddie Stroma, τον οποίο γνωρίσαμε ως Cormac McLaggen στις ταινίες Harry Potter, και πλέον έχει γίνει ο γλυκύτατος ανιψιός της βασίλισσας Charlotte. Κι εμείς τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε, δεν είστε οι μόνοι. Στο μεταξύ, αν είδατε το Bridgerton και από τότε νιώθετε μέσα σας ένα κενό, τότε κάντε κλικ εδώ για να αποφασίσετε με ποια σειρά θα συνεχίσετε μέχρι να βγει ο επόμενος κύκλος – που μάλλον θα έχει πρωταγωνιστή τον Anthony. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έξι σειρές για να δεις αν σου άρεσε το Bridgerton

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το Bridgerton

 

 

 
No Comments

Post a Comment