Πρωταγωνιστής του American Horror Story στη νέα σειρά της Marvel, WandaVision - The Daily Owl
fade
68465
post-template-default,single,single-post,postid-68465,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρωταγωνιστής του American Horror Story στη νέα σειρά της Marvel, WandaVision

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ανθολογίας American Horror Story, Evan Peters, ανέλαβε έναν σημαντικό ρόλο στη νέα σειρά φαντασίας τoυ MCU, WandaVision, που θα προβληθεί στην πλατφόρμα περιεχομένου Disney+.

 

 

Ο Evan Peters, που έχει υποδυθεί στις ταινίες X-Men τον αδελφό της Scarlet Witch, Quicksilver, ίσως αναλάβει ξανά τον ίδιο ρόλο, πράγμα που περιμένουμε να διευκρινιστεί από τα Marvel Studios, καθώς σταδιακά θα ξεκινήσει εκ νέου η παραγωγή της σειράς. 

 

Η νέα σειρά της Marvel θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1950 και θα αφηγείται την ιστορία των Scarlet Witch και Vision με έμπνευση τα κλασικά αμερικανικά sitcoms. Στη σειρά θα εμφανιστεί και η Kat Dennings, ξανά μετά από χρόνια στο ρόλο της Darcy Lewis, καθώς και ο Randall Park ως Agent Jimmy Woo. H σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τους Guardians of the Galaxy

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Avengers

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Spiderman: Homecoming

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Iron Man

No Comments

Post a Comment