Το αρχικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι του "Δις Εξαμαρτείν" ήταν πολύ διαφορετικό - The Daily Owl
fade
60913
post-template-default,single,single-post,postid-60913,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το αρχικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι του “Δις Εξαμαρτείν” ήταν πολύ διαφορετικό

Η τηλεοπτική σειρά Το Δις Εξαμαρτείν, που προβλήθηκε στο MEGA από το 1993 ως το 1996 σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα να έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο πρωτοπόρες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης των 90s, την οποία μέχρι και σήμερα βλέπουμε σε επανάληψη. Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη σε σχέση με το αρχικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς. 

 

 

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με τον ένα σεναριογράφο της σειράς, η αρχική επιλογή για το ρόλο του δημοσιογράφου Γιάννη Σωτηρόπουλου, συζύγου της Άννας Ραγιά και κεντρικού παρουσιαστή των ειδήσεων του Media Channel, ήταν ο Τάσος Χαλκιάς. Χαρακτηριστικά είπε ο Μιχάλης Ρέππας ότι “αρχικά είχαμε απευθυνθεί στον Τασούλη τον Χαλκιά” για το συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο εκείνος την ίδια περίοδο πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά “Λαβ Σόρρυ”, στο ρόλο του Σάκη του υδραυλικού, με τον οποίο έγινε και γνωστός στο πανελλήνιο. Καθώς λοιπόν δε μπορούσε να αναλάβει έναν ακόμα τηλεοπτικό ρόλο, τον Γιάννη Σωτηρόπουλο υποδύθηκε τελικά ο Χάρης Σώζος.

 

 

 

Στην ίδια συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε ότι μετάνιωσε που έκανε τη διαφήμιση με τις Τρεις Χάριτες, καθώς δεν κέρδισε χρήματα από αυτήν (αναγκάστηκε να τα δώσει στο κράτος). Ο Μιχάλης Ρέππας, μετά την επιτυχημένη παράσταση Το Δικό μας Σινεμά, επιστρέφει με την παράσταση Η Σκούπα, που περιγράφει τη σύγχρονη πραγματικότητα της εργαζόμενης Ελληνίδας. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρέφουν οι S1ngles με νέα επεισόδια;

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

Τέσσερις ελληνικές σειρές που πρέπει να γυρίσουν στην τηλεόραση (ή και όχι)

No Comments

Post a Comment