Τα προσωπικά ημερολόγια του Alan Rickman έρχονται στα βιβλιοπωλεία - The Daily Owl
fade
72602
post-template-default,single,single-post,postid-72602,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα προσωπικά ημερολόγια του Alan Rickman έρχονται στα βιβλιοπωλεία

Το 2022 θα φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων το βιβλίο που θα περιλαμβάνει 27 προσωπικά ημερολόγια του ηθοποιού Alan Rickman, ο οποίος κατέγραφε τις προσωπικές του εμπειρίες ζωής επί 25 συναπτά χρόνια. Σύμφωνα με το Vulture, o Βρετανός ηθοποιός επιθυμούσε την έκδοση των ημερολογίων του, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και πολλές άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα των 8 ταινιών Harry Potter.

 

 

Η χήρα του ηθοποιού Rima Horton δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από αυτή την εξέλιξη, καθώς τα ημερολόγια δε θα αποκαλύψουν μόνο πτυχές του Rickman ως ηθοποιού, αλλά το κοινό θα έχει την δυνατότητα να μάθει ποιος πραγματικά ήταν και στην προσωπική του ζωή. Επίσης, είναι πιθανό να γίνουν γνωστές και λεπτομέρειες για τη δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει o ηθοποιός στους συντελεστές των ταινιών Harry Potter σχετικά με τον ρόλο του, κάτι που είχε αποκαλυφθεί προ καιρού μέσα από προσωπικές επιστολές του (περισσότερα εδώ).

 

 

Σύμφωνα με τον Guardian, τμήματα από τα 27 προσωπικά ημερολόγια του ηθοποιού, ο οποίος κατέγραφε διαρκώς τις εμπειρίες του, μέχρι τον θάνατό του το 2016, θα ενοποιηθούν υπό τον τίτλο The Diaries of Alan Rickman, με τον Alan Taylor να έχει αναλάβει το εν λόγω πρότζεκτ εκ μέρους του εκδοτικού οίκου Canongate. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν κάποιος ελληνικός εκδοτικός οίκος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να μεταφράσει το νέο αυτό βιβλίο και να το κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

 

Διαβάστε ακόμα:

H ζωή του Alan Rickman

O Alan Rickman δεν ήταν πάντα χαρούμενος στο ρόλο του Snape

Εντελώς διαφορετικές θα ήταν οι ταινίες Χάρι Πότερ με το αρχικό καστ τους

Οκτώ φανταστικοί forever alone χαρακτήρες

Μια συγκινητική λεπτομέρεια από τη μονομαχία Snape – McGonagall

 

 

No Comments

Post a Comment