Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel του Game of Thrones, με προσωρινό τίτλο "Bloodmoon" - The Daily Owl
fade
54227
post-template-default,single,single-post,postid-54227,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel του Game of Thrones, με προσωρινό τίτλο “Bloodmoon”

The Long Night ήταν ο τίτλος που είχε επιλέξει ο George R.R. Martin το prequel του Game of Thrones, μέχρι στιγμής όμως δε φαίνεται να έχει πείσει για την επιτυχή επιλογή του την ΗΒΟ, καθώς ο τίτλος εργασίας που έλαβε προσωρινά η νέα σειρά είναι Bloodmoon, δηλαδή Ματωμένο Φεγγάρι.

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον ξένο τύπο, τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες στο Belfast κι έτσι – θεωρητικά – το πρώτο επεισόδιο θα είναι έτοιμο μέσα στο καλοκαίρι. Αν τελικά εγκριθεί η σειρά, τότε θεωρητικά τα κανονικά γυρίσματα θα πρέπει να ξεκινήσουν στα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου. 

 

Στη spin off σειρά του Game of Thrones θα πρωταγωνιστήσουν η Naomi Watts και o Josh Whitehouse. Το καστ συμπληρώνουν οι Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Titanic: Blood and Steel), Jamie Campbell Bower (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Black Mirror), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (To the Bone) και Toby Regbo (Reign). Ο Jamie Campbell Bower είναι ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον νεαρό Gellert Grindelwald στις ταινίες Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald και Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 ενώ ο Toby Regbo υποδύθηκε, αντίστοιχα, τον νεαρό Dumbledore.

 

Μέχρι στιγμής το τηλεοπτικό δίκτυο κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με ποιους ρόλους θα υποδυθούν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των Watts και Whitehouse, αν και έχει κυκλοφορήσει μια τρελή θεωρία γύρω από τον πιθανό ρόλο της πρώτης (περισσότερα εδώ). Τον πιλότο της σειράς θα σκηνοθετήσει η SJ Clarkson, η οποία έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και επεισόδια των σειρών Marvel’s The Defenders, Orange Is the New BlackJessica JonesBates Motel και Banshee. Το σενάριο της spin off σειράς του Game of Thrones ανήκει στην Jane Goldman (Kingsman) και τον George R.R. Martin, σύμφωνα με τον οποίο 3 από τα συνολικά 5 spin offs που βρίσκονται σε ανάπτυξη προχωρούν μέχρι στιγμής κανονικά (περισσότερα εδώ).

 

Διαβάστε ακόμα:

Θα υποδυθεί η Naomi Watts την πρώτη Lannister;

Ούτε δράκους ούτε Targaryens θα δούμε στη spin off σειρά του Game of Thrones

Ανακοινώθηκε ο μήνας πρεμιέρας της 8ης σεζόν Game of Thrones

Ο George R.R. Martin εκδίδει ένα ακόμα prequel του Game of Thrones

Πρώτα πλάνα από την τελευταία σεζόν Game of Thrones

 
No Comments

Post a Comment