Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία Black Panther 2 - The Daily Owl
fade
58568
post-template-default,single,single-post,postid-58568,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία Black Panther 2

Ο πρόεδρος των Marvel Studios Kevin Feige με τον σκηνοθέτη της ταινίας Black Panther, Ryan Coogler, ανακοίνωσαν ότι έρχεται επίσημα το sequel της επιτυχημένης ταινίας που έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2018.

 

 

 

Παρότι δεν δόθηκε στη δημοσιότητα ο επίσημος τίτλος του sequel, πλέον γνωρίζουμε πως θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 6 Μαΐου του 2020, πολύ πιο σύντομα δηλαδή από ό,τι περιμέναμε.

 

Ο Chadwick Boseman θα επιστρέψει σίγουρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του T’Challa, ενώ μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε αν υπάρχει περιθώριο να εμφανιστεί ξανά ο Michael B. Jordan στο ρόλο του Killmonger. Εδώ μπορείτε να δείτε το πλήρες χρονοδιάγραμμα ταινιών της Marvel/ Disney για τα επόμενα χρόνια. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

O Jon Snow στο καστ της νέας ταινίας της Marvel, Eternals

Όλο το χρονοδιάγραμμα των ταινιών της Marvel για τα επόμενα χρόνια

Πώς θα συνδέονται οι σειρές της Marvel με τις νέες ταινίες;

Τέλος ο Spider-Man από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel;

Το Dr. Strange 2 θα είναι η πρώτη ταινία τρόμου της Marvel

No Comments

Post a Comment