Επιτέλους μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η solo ταινία με τον Flash - The Daily Owl
fade
63318
post-template-default,single,single-post,postid-63318,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επιτέλους μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η solo ταινία με τον Flash

Το “γεφύρι της Άρτας” της DC Comics είναι, σαφέστατα, η solo ταινία με τον Flash, καθώς “ολημερίς τη χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν” και πλέον, μετά από 276 αλληλοαναιρούμενες ανακοινώσεις της Warner Bros. έγινε γνωστή η επίσημη ημερομηνία εξόδου της στις αίθουσες.

 

 

Την 1η Ιουλίου του 2022 θα κάνει, λοιπόν, στις ΗΠΑ πρεμιέρα η solo ταινία με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller. Η ταινία, μεταξύ άλλων, καθυστέρησε και εξαιτίας του ρόλου του Miller στο franchise των Φανταστικών Ζώων κι έτσι τα γυρίσματα της solo ταινίας The Flash θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθούν αυτά του Fantastic Beasts 3, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Credence Barebone. Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό ότι ο Miller θα συνέβαλε στη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας του μαζί με τον Grant Morrison, ωστόσο δεν υπήρχαν νεότερα από το συγκεκριμένο μέτωπο. Tη σκηνοθεσία της ταινίας έχουν αναλάβει οι John Francis Daley και Jonathan Goldstein.

 

 

Ο Εzra Miller ξεκίνησε την πορεία του ως ο Flash στο σύμπαν της DC Comics και της Warner Bros το 2014, όταν ακόμα οι εταιρίες είχαν βλέψεις για να κυκλοφορήσει η σόλο ταινία του χαρακτήρα του το 2018. Έκτοτε, έχει εμφανιστεί στην Justice League, στο Suicide Squad και το Batman v. Superman.

 

Στις νέες κυκλοφορίες της DC Comics και της Warner Bros. συγκαταλέγονται η solo ταινία της Harley Quinn, με τίτλο Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)στις 7 Φεβρουαρίου του 2020 και η ταινία Wonder Woman 1984, την οποία θα δούμε στις αρχές Ιουνίου.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Trailer για την ταινία Wonder Woman 1984

Eπτά πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για την ταινία Wonder Woman

Η νέα αφίσα της Wonder Woman 1984, “τα σπάει”

Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Μπάτμαν στο σύμπαν της DC Comics και της Warner Bros.

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment