Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του ιδρύματος της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, "Finding the Way Home" - The Daily Owl
fade
63310
post-template-default,single,single-post,postid-63310,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του ιδρύματος της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, “Finding the Way Home”

H Τζ.Κ. Ρόουλινγκ έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Finding the Way Home, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου. Η διάσημη συγγραφέας των βιβλίων Harry Potter απαθανατίστηκε μαζί με τον πρωταγωνιστή των ταινιών των Φανταστικών Ζώων, Eddie Redmayne, o οποίος είναι και ο αφηγητής του ντοκιμαντέρ. 

 

 

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ιστορία οκτώ ορφανών παιδιών που επανενώθηκαν με μέλη της οικογένειάς τους ή υιοθετήθηκαν από οικογένειες μετά από χρόνια ιδρυματοποίησης. Το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ αντανακλά το έργο του φιλανθρωπικού ιδρύματος που ίδρυσε η Ρόουλινγκ πριν από χρόνια και αποσκοπεί στην αποϊδρυματοποίηση των ορφανών παιδιών ανά τον κόσμο.

 

Από την Μολδαβία ως το Νεπάλ, το φιλανθρωπικό ίδρυμα Lumos προωθεί λύσεις για φροντίδα των  παιδιών εκτός ορφανοτροφείων, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που ενέχουν οι απανταχού πολιτικές των κρατών (ή η έλλειψή τους) σε σχέση με τη λειτουργία αυτών των ιδρυμάτων. 

 

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησαν οι βραβευμένοι με Emmy Jon Alpert και Matthew O’Neil και θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ στις 18 Δεκεμβρίου:

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τα πιο σημαντικά χαριποτερικά γεγονότα της δεκαετίας

Χαριποτερικοί προορισμοί για να επισκεφτείς έστω μια φορά

Μια ενδιαφέρουσα θεωρία για το διαφορετικό τέλος των Κλήρων του Θανάτου 

Πέντε χαριποτερικές θεωρίες που απέρριψε η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

Όλοι οι χαρακτήρες του Χάρι Πότερ που η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ σκέφτηκε να σκοτώσει

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment