Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς Charmed - The Daily Owl
fade
40563
post-template-default,single,single-post,postid-40563,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς Charmed

Οι νέες Μάγισσες στο reboot της κλασικής, πλέον, σειράς φαντασίας που προβλήθηκε από το 1998 ως το 2006, είναι οι αδερφές Μέισι, Μάγκι και Μελ. 

 

Η Madeleine Mantock (Into the Badlands) ανέλαβε το ρόλο της 30χρονης Μέισι. Η έξυπνη και πνευματώδης Μέισι αγαπάει πολύ την επιστήμη και μετακομίζει στο Hilltowne του Michigan με το αγόρι της, Γκάλβιν, για να εργαστεί στο πλαίσιο του διδακτορικού της στο εργαστήριο του πανεπιστημίου. Η δύναμή της είναι η τηλεκίνηση. Η Μέισι είναι η πρωταγωνίστρια που θα πιστέψει ότι οι Μελ και Μάγκι είναι αδερφές της και έτσι αποτελεί συνδυασμό της Πρου και της Πέιτζ. Toν ρόλο της Μάγκι ανέλαβε η Sarah Jeffery, η οποία υποδύθηκε στη σειρά Shades of Blue την κόρη του χαρακτήρα της Jennifer Lopez. Η 18χρονη Maggie είναι φοιτήτρια κολεγίου και ασχολείται με τον αθλητισμό. Η ίδια τρομοκρατείται όταν μαθαίνει τις μαγικές της δυνάμεις, καθώς δεν θέλει να ξεχωρίζει. Η βασική της ικανότητα είναι ότι διαβάζει τις σκέψεις των άλλων. Τέλος, η Μελ, 25 ετών, είναι μια φεμινίστρια με ισχυρή θέληση και πολύ έντονο χαρακτήρα. Εξαιτίας ενός ατυχήματος απομακρύνει από κοντά της όσους θέλουν να τη βοηθήσουν – και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η κοπέλα της. Η δύναμη της Μελ είναι να παγώνει το χρόνο. 

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του CW, η πρεμιέρα της 1ης σεζόν Charmed θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου. Ως τότε μπορείτε να δείτε το trailer. 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στην παλιά και νέα σειρά Charmed

Δυο σημαντικοί νέοι ρόλοι στο Charmed και ένα στοιχείο για την πλοκή της νέας σειράς 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment