4 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για την Bellatrix Lestrange - The Daily Owl
fade
60321
post-template-default,single,single-post,postid-60321,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

4 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για την Bellatrix Lestrange

Oι περισσότεροι φανς του Harry Potter γνωρίζουν ήδη λεπτομέρειες για τις οικογένειες Lestrange και Black, όπως το ότι η Bellatrix ήταν αδερφή της Narcissa Malfoy και της Andromeda Tonks ή ότι συγκαταλέγονται στους “Ιερούς 28“, τις καθαρόαιμες μαγικές οικογένειες της Μεγάλης Βρετανίας. Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ όμως έχει δώσει πολλά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία για την Bellatrix Lestrange, πολλά από τα οποία ίσως δε γνωρίζατε:

 

 

Η Bellatrix ποτέ δεν αγάπησε τον Rodolphus Lestrange

 

 

O μόνος μάγος που “αγάπησε” η Bellatrix ήταν ο Lord Voldemort, κι αυτό από την άποψη ότι ήταν η πιο πιστή και αφοσιωμένη οπαδός του, ακόμα και μετά την εξαφάνισή του, στο πλαίσιο της οποίας τον είχαν όλοι για νεκρό. Η Bellatrix Black παντρεύτηκε τον Rodolphus Lestrange επειδή “έπρεπε” και πέραν αυτού δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί του σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.

 

 

 

 

Mοιράζεται το όνομά της με μια ντετέκτιβ που μοιάζει με μάγισσα

 

 

Στα αστυνομικά βιβλία της Gladys Mitchell υπάρχει ο χαρακτήρας της Beatrice Adele Lestrange. Είναι απίθανο να μη γνώριζε η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα από αυτή τη σειρά βιβλίων κι έτσι ίσως να της ήρθε στο μυαλό το όνομα της Bellatrix χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει από πού το έχει εμπνευστεί. 

 

 

 

 

Η Helena Bonham Carter προσκάλεσε την Emma Watson σπίτι της για να τη βοηθήσει με το ρόλο της

 

 

Στη σκηνή της Gringotts Bank στην ταινία Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 η Hermione παίρνει το πολυχημικό φίλτρο για να παραστήσει την Bellatrix, την οποία ωστόσο θα έπαιζε η ίδια η Helena Bonham Carter, με voice-over της Emma Watson. Έτσι, η “Bellatrix” προσκάλεσε σπίτι της την “Hermione” για να της δείξει πώς προσέγγιζε τον χαρακτήρα της. 

 

 

 

H Ρόουλινγκ πάντα ήθελε η Molly να σκοτώσει την Bellatrix

 

 

Με δεδομένες τις εξαιρετικές ικανότητες της Bellatrix στις μονομαχίες με ραβδιά, φαίνεται περίεργο το πώς τη σκότωσε τελικά η Molly Weasley, ωστόσο αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός της Ρόουλινγκ σε σχέση με την αρχηγό της οικογένειας Weasley. Mε αυτή την πράξη της έδειχνε πού μπορούσε να φτάσει για να προστατέψει την οικογένειά της, ενώ αποδείκνυε ότι ήταν εξαιρετικά ικανή μάγισσα – κι ότι αυτό δεν είχε σχέση με το ότι ήταν νοικοκυρά. 

 
 
 

 

Πηγή: The Whisp

 

Διαβάστε ακόμα:

H ταινία μικρού μήκους που ρίχνει φως στη ζωή του Neville Longbottom

7 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για το σπίτι του Χάρι Πότερ στην οδό Πρίβετ 4

Σχολείο στις ΗΠΑ απαγόρευσε τα βιβλία “Χάρι Πότερ” λόγω “κανονικών ξορκιών”

Θεωρία: Το μάτι του Alastor Moody έχει σχέση με τους Κλήρους του Θανάτου

Φαν του Χάρι Πότερ υποστηρίζει ότι εντόπισε πού βρίσκεται το Durmstrang

Κathryn Hunter: H ελληνικής καταγωγής ηθοποιός του Χάρι Πότερ που ακτινοβολεί μαγεία

Γιατί η Άμπριτζ είναι δέκα φορές χειρότερη από τον Βόλντεμορτ

No Comments

Post a Comment