8 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για το Venom – The Daily Owl
fade
74181
post-template-default,single,single-post,postid-74181,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

8 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για το Venom

H ταινία Venom έκανε μεν πρεμιέρα το 2018, ωστόσο βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης ήδη από τη δεκαετία του 1990. Ο παραγωγός Avi Arad είχε αποφασίσει ότι έπρεπε να προχωρήσει με αυτή την ιδέα, όταν συνειδητοποίησε πόσο μεγάλες ήταν οι πωλήσεις των φιγούρων Venom στην αγορά. Σε κάποια φάση ο παραγωγός είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια spin off ταινία του The Amazing Spider-Man με τον Venom ως κεντρικό χαρακτήρα, αλλά – ευτυχώς – το πρότζεκ εγκαταλείφθηκε όταν o Spider-Man εντάχθηκε ξανά στο Marvel Cinematic Universe. 

 

 

 

Από την άλλη ο σκηνοθέτης της ταινίας Ruben Fleischer αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει τη δική του υπερηρωική ταινία από το 1989, όταν είδε για πρώτη φορά τον Batman του Tim Burton.

 

 

Στην αρχική εκδοχή του σεναρίου της ταινίας δε συμπεριλαμβανόταν καν ο χαρακτήρας του Eddie Brock (Tom Hardy), και η πρωταγωνίστρια θα ήταν μια έγκυος γυναίκα που βιώνει μια τραγική απώλεια, η οποία έχει άμεσες συνέπειες στη ζωή της.

 

 

O Tom Hardy αποφάσισε να παίξει στην ταινία γιατί ο γιος του, Louis Thomas, είναι μεγάλος φαν του Venom και ήθελε να κάνει κάτι για να τον ευχαριστήσει. Έτσι, του ζήτησε και βοήθεια ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου του, καθώς ο Tom δεν ήξερε και πολλά πράγματα για τον Eddie Brock/Venom.

 

 

 

 

To ρόλο του Riz Ahmed (The Sound of Metal, The Night of) παραλίγο να παίξει ο Pedro Pascal, ο οποίος όμως είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναγκάστηκε να αρνηθεί, παρότι τον ενδιέφερε πάρα πολύ.

 

Η Michelle Williams αποφάσισε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ γιατί είναι μεγάλη θαυμάστρια του Tom Hardy και του τρόπου με τον οποίο δουλεύει. 

 

 

 

 

 

 

Ο πρωταγωνιστής βάσισε την ερμηνεία του σε τρεις ανθρώπους, στον Woody Allen, τον πυγμάχο Conor McGregor και τον ράπερ Redman, ενώ για το ηχόχρωμα της φωνής του επηρεάστηκε από τον James Brown.

 
 
 
 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Spider-Man: Homecoming

Πρώτη ματιά στον villain της ταινίας Venom 2

 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment