Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη “Συμμορία των 8” – The Daily Owl
fade
76795
post-template-default,single,single-post,postid-76795,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη “Συμμορία των 8”

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας “Η Συμμορία των 13” το 2007, ο Steven Soderbergh  είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα σκηνοθετούσε μια 4η ταινία. Έτσι, παρέμεινε ως παραγωγός της ταινίας “Η Συμμορία των 8“, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Gary Ross, με τον οποίο συνεργάστηκαν και στο The Hunger Games.

 

 

 

 

H πρωταγωνίστρια Sandra Bullock, που υποδύεται την Debbie Ocean, αδελφή του Danny, μιλάει άπταιστα γερμανικά καθώς μεγάλωσε στην Νυρεμβέργη.

 

 

Η Mindy Kaling είχε εκφράσει την επιθυμία της να πραγματοποιηθεί ένα γυναικείο reboot/ sequel της “Συμμορίας των έντεκα” ήδη από το 2011, και συγκεκριμένα το είχε γράψει σε ένα από τα βιβλία της, έχοντας μάλιστα δώσει στην ταινία τον τίτλο “Η Συμμορία των 5”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο καστ της ταινίας έγιναν σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα η Anne Hathaway πήρε το ρόλο της Jennifer Lawrence – ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε συμβεί το ανάποδο στην ταινία “Οδηγός Αισιοδοξίας“. Η Elizabeth Banks, που έπαιξε στην ταινία “Η Συμμορία των 13”, παρότι είχε δεχτεί να επιστρέψει στο franchise, αναγκάστηκε εξαιτίας του προγράμματός της να βγει εκτός ταινίας, ενώ το ρόλο του Richard Armitage (The Stranger) ήταν να πάρει ο Damian Lewis (Homeland, Billions).

 

 

Στην ταινία θα εμφανιζόντουσαν και οι Matt Damon και Carl Reiner ως Linus Caldwell και Saul Bloom αντίστοιχα, ωστόσο οι σκηνές τους κόπηκαν. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την Συμμορία των Έντεκα

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την Συμμορία των Δώδεκα

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment