7 πράγματα που δε γνωρίζατε για τις Σαββατογεννημένες - The Daily Owl
fade
65384
post-template-default,single,single-post,postid-65384,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για τις Σαββατογεννημένες

Η σειρά είναι η δεύτερη συγγραφική απόπειρα του Γιώργου Καπουτζίδη. Το πρώτο του σενάριο είχε απορριφθεί από το κανάλι, το οποίο ήθελε και να πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές πάνω του, επειδή είχε υψηλό κόστος παραγωγής.

 

 

Το τραγούδι των τίτλων είναι το “Duetto buffo di due gatti“, δηλαδή το “Αστείο ντουέτo δυο γατών”, μια σύνθεση όπερας του Ροσσίνι, που ερμηνεύεται από δυο σοπράνο και περιγράφει το φλερτ ανάμεσα σε έναν γάτο και μια γάτα. 

 

Δυο κοινά στοιχεία έχει η ζωή του Καπουτζίδη με τη σειρά: ο ίδιος, όπως και ο Χοσέ, εργαζόταν σε κατάστημα που πουλούσε τουριστικά είδη στο Μοναστηράκι, ενώ ο πατέρας του είχε κερδίσει κάποτε στο λαχείο το ποσό των 120 εκ. δραχμών και ο χαρακτήρας του ήταν έμπνευση για τη δημιουργία του Σάββα.

 

 

 

Αρχικά οι παραγωγοί της σειράς θεωρούσαν πως ήταν παρακινδυνευμένο να υποδυθεί τον Χοσέ ο ίδιος ο Καπουτζίδης, καθώς ήταν νέος ηθοποιός χωρίς μεγάλη εμπειρία. Ο ίδιος, βέβαια, είχε γράψει το ρόλο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον αναλάβει κάποιος άλλος. Εντέλει, ο ίδιος πήρε το ρόλο αφού έκανε δοκιμαστικό! 

 

 

Ο ρόλος του Χοσέ ταυτίστηκε τόσο με το πρόσωπο του Γιώργου Καπουτζίδη που, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξη, είχε τύχει να του μιλήσουν αγγλικά σε ένα μπαρ, καθώς νόμιζαν πως ήταν όντως ξένος, όπως και ο Χοσέ. 

 

Ο ρόλος της Καίτης Τόγκα είχε προταθεί αρχικά στην Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία όμως θεωρούσε πως είχε πολλές ομοιότητες με αυτές της Σωσώς Παπαδήμα από τα Εγκλήματα, κι έτσι τον απέρριψε. 

 

 

 

Η Ράνια Σχίζα είναι ευγνώμων για το συγκεκριμένο ρόλο, καθώς μεταξύ άλλων ο κόσμος ακόμα την αποκαλεί “σενιόρα Σούλα”. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

Αυτό θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα του νέου Mega

Oι νέες και παλιές σειρές που θέλουμε να δούμε στο νέο Mega

Πράγματα που δε γνωρίζατε για το Ντόλτσε Βίτα

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment