7 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Rocky III – The Daily Owl
fade
76000
post-template-default,single,single-post,postid-76000,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Rocky III

Το Rocky III είναι η αγαπημένη ταινία του Carl Weathers (Apollo Creed) από όλη τη saga του Rocky, γιατί ο χαρακτήρας του Apollo Creed είναι γραμμένος με πολύ ανθρώπινο τρόπο.

 

 

Για την ταινία ηχογραφήθηκε αρχικά το τραγούδι You’re the Best (1984) σε ερμηνεία του Joe Esposito. Ωστόσο, ο Sylvester Stallone ενθουσιάστηκε με το Eye of the Tiger των Survivor, κι έτσι προτίμησε αυτό, παρά το γεγονός ότι η αρχική του επιλογή ήταν το Another One Bites the Dust των Queen.

 

Για το ρόλο του Clubber Lang πέρασαν από οντισιόν 1200 ηθοποιοί, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Morgan Freeman.

 

 

 

 

O Sylvester Stallone αποκάλυψε ότι ο δείκτης λίπους του σώματός του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν μόλις 2,8. Εμείς δείκτη σώματος 2,8 δε θα αποκτήσουμε ούτε στα πιο τρελά fitness όνειρά μας.

 

Όπως και με τις πρώτες δυο ταινίες Rocky, o Stallone ενσωμάτωσε δικά του βιογραφικά στοιχεία στο σενάριο. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το πόσο εκτός πραγματικότητας βρισκόταν ο ίδιος εκείνη την περίοδο της ζωής του, με δεδομένο ότι τότε βρισκόταν στην πιο διάσημη φάση της καριέρας του.

 

 

 

 

 

 

Στο ίδιο πλαίσιο, κι επειδή και η ζωή του Rocky Balboa είχε πλέον αλλάξει, ειδικά σε σχέση με την πρώτη ταινία, ο Stallone ήθελε να τονίσει ιδιαίτερα το θέμα της ιδιωτικότητας του σταρ και γι’ αυτό το λόγο πολλά πλάνα έχουν ληφθεί σαν να τον παρακολουθεί κρυφά μια κάμερα στην καθημερινότητά του. 

 

 

Ο Stallone παραδέχτηκε ότι μετά το Rocky II είχε κάπως ξεμείνει από ιδέες και έτσι η τρίτη ταινία του franchise εστιάζει πολύ στην προπόνηση και τους αγώνες, παρά σε άλλες πλοκές.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για τις ταινίες “Ρόκι”

No Comments

Post a Comment