Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα – The Daily Owl
fade
65381
post-template-default,single,single-post,postid-65381,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα

Ίσως ο πιο αγαπημένος ρόλος από τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα είναι αυτός της Σιλβή, την οποία υποδύθηκε μοναδικά η Παναγιώτα Βλαντή. Ωστόσο, η ίδια παραλίγο να μην παίξει ποτέ το συγκεκριμένο εμβληματικό ρόλο καθώς, όπως είχε αποκαλύψει πριν από καιρό ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, το Mega είχε αντιρρήσεις για την επιλογή της, διότι η Βλαντή “παραήταν γλυκιά” και “δε θα τα κατάφερνε”. Τόσο ο Πάνος Κοκκινόπουλος, όσο και οι σεναριογράφοι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, δεν της είχαν πει τίποτα τότε, καθώς πίστευαν απολύτως σε εκείνη και τις ικανότητές της. 

 

 

 

 

 

Μπορεί τα Μαύρα Μεσάνυχτα να έκαναν τεράστια επιτυχία, ωστόσο ο Πάνος Κοκκινόπουλος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι “στο δεύτερο χρόνο του ερχόταν να αυτοκτονήσει από τη ρουτίνα”, καθώς τα αυτοτελή επεισόδια, όπως αυτά που γύριζε συνήθως μέχρι τότε (με την εξαίρεση της σειράς Αχ, και να ΄ξερες) έχουν μια ποικιλία στη σύνθεσή τους, και κάθε φορά μπορείς να αφηγείσαι κάτι διαφορετικό, με διαφορετικούς ηθοποιούς και διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση

 

 

 

 

 

H βίλα που ανήκε στον Αποστόλη Κουτρουμπά και όπου μετακόμισε ο Θράσος Κουτρουμπάς με την οικογένειά του έχει επιφάνεια 650 τ.μ. και χτίστηκε το 2006. Οι ηθοποιοί της σειράς ήταν οι πρώτοι “ένοικοι” της βίλας, που βρίσκεται στο Κορωπί και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, καθώς και σπα. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς, η βίλα χρησιμοποιήθηκε ως το σπίτι των παικτών του reality show Star Academy, και μετά οι ιδιοκτήτες της την πουλούσαν έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων ευρώ!

 

 

 

 

 

 

Η ηθοποιός Ράνια Παπαδάκου που υποδύθηκε την Τζία (από Νερατζούλα), αγαπημένη (#not) συνάδελφο της Σιλβή, είναι απόφοιτος Νομικής και όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται ως δικηγόρος, διατηρώντας το δικό της γραφείο. Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά με την υποκριτική και τη δικηγορία πως πρόκειται για δύο ελεύθερα επαγγέλματα που “απαιτούν σκληρή δουλειά και συνεχή ενημέρωση, κι έτσι δε μπορείς να κάνεις λίγο το ένα και λίγο το άλλο”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε ηθοποιός Παναγιώτης Καρμάτης, προκειμένου να υποδυθεί τον Μπίλι, αναγκάστηκε να τρώει ασταμάτητα για δυο μήνες και να πάρει πολλά κιλά, τα οποία σήμερα, προφανώς, έχει χάσει. Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική τηλεοπτική σειρά Έρωτας Μετά.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Σαββατογεννημένες

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Στο Παρά Πέντε

Αυτό θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα του νέου Mega

Oι νέες και παλιές σειρές που θέλουμε να δούμε στο νέο Mega

No Comments

Post a Comment