Αν Τα Pokemon Ήταν Άνθρωποι... - The Daily Owl
fade
8862
post-template-default,single,single-post,postid-8862,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αν Τα Pokemon Ήταν Άνθρωποι…

Λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν ακούσει τα Pokemon, την δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων αλλά και βιντεοπαιχνιδιών. Για αυτούς που έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω, δεν είναι δύσκολο να φανταστούν διάφορους τύπους ανθρώπων που θα ταίριαζαν με κάποιο τερατάκι τσέπης (poketto monsutaa).

 

 

Pikachu

5PikachuΕίναι ο τύπος ανθρώπου που πιστεύει ότι διαφέρει από όλους τους άλλους. Δεν δέχεται να του συμπεριφέρεσαι όπως στους υπόλοιπους (Pokeball; Ποτέ!) και έχει πάντα μία θέση δίπλα σου, την οποία πρόθυμα του έχεις προσφέρει εσύ! Επίσης, αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει!

 

 

 

 

 

 

 

Caterpie-Metapod-Butterfree
6715949e0b42144e0ce9994aa43f7eadΑν και γλυκιά, ποτέ δεν την θεωρούσες όμορφη και περνούσε απαρατήρητη με αποτέλεσμα να “κλειστεί στο καβούκι της”. Μετά από καιρό, η μεταμόρφωση της είναι απίστευτη καθώς έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη κοπέλα, όμορφη σαν πεταλουδίτσα.

 

 

 

 

 

 

 

Jigglypuff
Κλασσικός τύπος ανθρώπου που, αν και συμπαθητικός, μπορεί να γίνει αφόρητα βαρετός. Όταν αρχίζει να μιλάει (συνήθως ακατάπαυστα), η φωνή του σου προκαλεί τέτοια υπνηλία ώστε να μην μπορείς να παρακολουθήσεις . Όταν το αντιληφθεί, θυμώνει για την αγενή συμπεριφορά σου.

 

 

 

 

 

 

 

o-matic125

by Hero-of-hyrule4

Psyduck
Ο “αφελής” τύπος της παρέας. Συνήθως δεν αντιδρά σε ό,τι τον ενοχλεί, αλλά αν τελικά το κάνει, φανερώνει την μεγαλύτερη δύναμη που είχε κρυμμένη μέσα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voltorb
100Voltorb_DreamΟ τύπος ανθρώπου (συνήθως γυναίκα) όπου στέκεται αδρανής και φορτώνει, φορτώνει μέχρι στο τέλος να εκραγεί!

 

 

 

 

 

 

 

 

cubone_and_marowak_by_dav_19-d8hcpfa

by dav 19

Cubone
H γυναίκα που δεν ξέρεις και δεν θα μάθεις ποτέ καθώς το πραγματικό της πρόσωπο είναι πάντα καλυμμένο με τόνους make-up και στολίδια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magikarp-Gyarados
carpΌταν τον γνωρίζεις είναι γλυκός και ήρεμος αλλά στην πορεία εξελίσσετε σε ένα πραγματικό τέρας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eevee
o-matic2Όταν το αγόρι της ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ασχολείται και αυτή. Αν όμως είναι λάτρης της ροκ μουσικής, θα την δείς με το ανάλογο στυλ.  Είναι ο τύπος κοπέλας που μπορεί να αλλάζει, υιοθετώντας  διαφορετικούς τρόπους και στυλ ανάλογα με το ποιον θα έχει δίπλα της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

o-matic878

by all0412

Snorlax
Ο τεράστιος φίλος που όσοι δεν έχουν, θα θέλανε να έχουν. Έχει άφθονο χιούμορ, τρώει (πάρα) πολύ και γενικά περνάς υπέροχα μαζί του αν τον πετύχεις ξύπνιο καθώς την περισσότερη ώρα κοιμάται!

 

 

 

 

 

 

 

 

Diglett
free_diglett_pokemon_vector_by_emerald_stock-d6tjzzxΈχει πάντα κάτι κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι εντελώς σίγουρος για το τι είναι αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ninetales 3

by Iro_Giann

Ninetales
Κυκλοφορεί πάντα προσεγμένος/η. Το ντύσιμο είναι επιβλητικό και τα μαλλιά πάντα εντυπωσιακά ακόμη και αν τον/την πετύχεις στον δρόμο για το super market.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΕΣ

Iro Giann

Study econo(co)mics. Ζωγράφος κινουμένων πορτρέτων και συγγραφέας ιστοριών δίχως τέλος. Μagic-holic

2 Comments
 • Avatar
  Alisia

  Πολύ ωραίο άρθρο!

  November 3, 2015 at 2:27 pm Reply
  • IroGiann
   IroGiann

   🙂 🙂

   November 3, 2015 at 9:44 pm Reply

Post a Comment