Ποιος πρωταγωνιστής επιστρέφει επίσημα στην 4η ταινία Avengers; - The Daily Owl
fade
42711
post-template-default,single,single-post,postid-42711,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ποιος πρωταγωνιστής επιστρέφει επίσημα στην 4η ταινία Avengers;

Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Mark Ruffalo, τα γυρίσματα της 4ης ταινίας Avengers έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, παρότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το πώς ακριβώς θα τελειώσει η ταινία. Πολλές είναι οι θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί από τους φανς για το τι θα συμβεί στην ταινία που ολοκληρώνει την 3η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και σταδιακά οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αρχίζουν να τις διαψεύδουν ή να τις επιβεβαιώνουν. Ποιος είναι, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής που επιστρέφει επίσημα στην 4η ταινία Avengers; Ακολουθούν πιθανά σπόιλερ για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την ταινία Avengers: Infinity War.

 

 

 

 

Ο Jeremy Renner ή αλλιώς Hawkey μέσα από μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ανακοίνωσε την επιστροφή του στο MCU. 

 

 

 

Βέβαια, ο Hawkeye δεν εμφανίζεται στην ταινία Infinity War, καθώς βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil WarΣύμφωνα με τον πρόεδρο των Marvel Studios Kevin Feige, υπάρχει πολύ μέλλον στην ιστορία του συγκεκριμένου χαρακτήρα και με αφορμή και αυτή τη δήλωση ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο η φήμη ότι ο Hawkey θα γίνει ο Ronin στην 4η ταινία Avengers. Πίσω από τον Ronin βρίσκονται πολλοί χαρακτήρες της Marvel, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Clint Barton (Hawkeye). Σύμφωνα με μια φωτογραφία από τα γυρίσματα που διέρρευσε online πριν πολύ καιρό, εμφανίζεται στην ταινία η στολή του Ronin, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Hawkey στην 4η ταινία Avengers και με την έτερη υπερηρωική ταυτότητά του. 

 

 

 

 

Προς το παρόν η 4η ταινία Avengers δεν διαθέτει επίσημο τίτλο, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να ονομάζεται Avengers: End Game, σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα

 

Διαβάστε ακόμα:

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;

Οι χαρακτήρες του Infinity War από τους οποίους θα φάμε κόλλυβα και όσοι μάλλον τη γλίτωσαν. 

Ποια είσαι, Captain Marvel, και τι θέλεις από τη ζωή μας; 

Το Καπέλο της Επιλογής κατατάσσει τους Avengers στους Κοιτώνες του Hogwarts!

Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Groot στην ταινία Avengers: Infinity War!

Marvel: Netflix and Chill

Ποια είναι στ’ αλήθεια η Ms. Marvel;

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

Όλα όσα ΔΕΝ θελήσατε να μάθετε ποτέ για τον Deadpool!

Τα ζευγάρια του Infinity War: Από ποιους θα φάμε κουφέτα και ποιους καλύτερα να τους ξεχάσουμε; 

Αυτοί είναι οι “καλύτεροι κακοί” από το σύμπαν της Marvel!

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment