Ποιον ηθοποιό του "Κωνσταντίνου και Ελένης" δεν ήθελε η Ελένη Ράντου - The Daily Owl
fade
57691
post-template-default,single,single-post,postid-57691,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ποιον ηθοποιό του “Κωνσταντίνου και Ελένης” δεν ήθελε η Ελένη Ράντου

Ο δημιουργός της επιτυχημένης ελληνικής τηλεοπτικής σειράς των 90s Κωνσταντίνου και Ελένης Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει πριν από καιρό στο DownTown ότι η Ελένη Ράντου είχε λόγο στη διαδικασία του κάστινγκ και ότι είχαν διαφωνήσει έντονα για έναν συγκεκριμένο συμπρωταγωνιστή τους.

 

 

Σύμφωνα τις αποκαλύψεις του Χάρη Ρώμα, η Ελένη Ράντου είχε ζητήσει να έχει λόγο στη διαδικασία του κάστινγκ και ο ίδιος με την Άννα Χατζησοφιά το δέχτηκαν, διότι το θεώρησαν ως ουσιαστικό παράγοντα επιτυχίας. Στην περίπτωση της Μαρίας Λεκάκη είχαν συμφωνήσει απόλυτα και οι τρεις και έτσι η “Πέγκυ” επιλέχθηκε άμεσα ως η κολλητή της “Γκαρσόνας Α”, δηλαδή η “Γκαρσόνα Βου”. Η Καλλιρρόη Μυριαγκού, που υποδύθηκε την Ματίνα Μανταρινάκη, πέρασε από οντισιόν και ενθουσίασε τον Ρώμα, αλλά όχι την Ράντου, την Χατζησοφιά και τον σκηνοθέτη Κώστα Λυχναρά. Παρά ταύτα, ο Χάρης Ρώμας δεν άκουσε κανέναν και έδωσε το ρόλο της Ματίνας στη νεαρή ηθοποιό. Δεν ήταν όμως αυτή η μεγάλη διαφωνία του Χάρη Ρώμα με την Ελένη Ράντου, αλλά το κάστινγκ του “Μάνθου”!

 

 

Η Ελένη Ράντου, λοιπόν, δεν ήθελε καθόλου τον Βασίλη Κούκουρα για το συγκεκριμένο ρόλο και διαφώνησε έντονα με τον Χάρη Ρώμα πριν την τελική απόφαση να του ανατεθεί ο ρόλος του πλούσιου και άστατου συναισθηματικά παιδικού φίλου του Κωνσταντίνου. Τελικά το ζήτημα διευθετήθηκε, ο Κούκουρας αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένος στο ρόλο του (σαν να λέμε “μπράβο, είσαι η καλύτερη”) και έτσι ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια χρόνια μετά, όταν είχε επιλυθεί κάθε σχετική παρεξήγηση ανάμεσα στους ηθοποιούς. 

 

 

Πηγή: The TOC

 

Διαβάστε ακόμα:

To επεισόδιο της σειράς “Κωνσταντίνου και Ελένης” που δεν έχει προβληθεί ξανά στην τηλεόραση

Πώς είναι σήμερα οι δεύτεροι ρόλοι που εμφανίστηκαν στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”;

Λάθη που ίσως δεν είχατε προσέξει στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης 

Πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

Δυο Ξένοι: Τι υπόθεση είχε ο 3ος κύκλος της σειράς, που δεν προχώρησε ποτέ;

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

Τέσσερις ελληνικές σειρές που πρέπει να γυρίσουν στην τηλεόραση (ή και όχι)

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment