Ποιον ηθοποιό του "Κωνσταντίνου και Ελένης" δεν ήθελε η Ελένη Ράντου - The Daily Owl
fade
57691
post-template-default,single,single-post,postid-57691,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ποιον ηθοποιό του “Κωνσταντίνου και Ελένης” δεν ήθελε η Ελένη Ράντου

Ο δημιουργός της επιτυχημένης ελληνικής τηλεοπτικής σειράς των 90s Κωνσταντίνου και Ελένης Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει πριν από καιρό στο DownTown ότι η Ελένη Ράντου είχε λόγο στη διαδικασία του κάστινγκ και ότι είχαν διαφωνήσει έντονα για έναν συγκεκριμένο συμπρωταγωνιστή τους.

 

 

Σύμφωνα τις αποκαλύψεις του Χάρη Ρώμα, η Ελένη Ράντου είχε ζητήσει να έχει λόγο στη διαδικασία του κάστινγκ και ο ίδιος με την Άννα Χατζησοφιά το δέχτηκαν, διότι το θεώρησαν ως ουσιαστικό παράγοντα επιτυχίας. Στην περίπτωση της Μαρίας Λεκάκη είχαν συμφωνήσει απόλυτα και οι τρεις και έτσι η “Πέγκυ” επιλέχθηκε άμεσα ως η κολλητή της “Γκαρσόνας Α”, δηλαδή η “Γκαρσόνα Βου”. Η Καλλιρρόη Μυριαγκού, που υποδύθηκε την Ματίνα Μανταρινάκη, πέρασε από οντισιόν και ενθουσίασε τον Ρώμα, αλλά όχι την Ράντου, την Χατζησοφιά και τον σκηνοθέτη Κώστα Λυχναρά. Παρά ταύτα, ο Χάρης Ρώμας δεν άκουσε κανέναν και έδωσε το ρόλο της Ματίνας στη νεαρή ηθοποιό. Δεν ήταν όμως αυτή η μεγάλη διαφωνία του Χάρη Ρώμα με την Ελένη Ράντου, αλλά το κάστινγκ του “Μάνθου”!

 

 

Η Ελένη Ράντου, λοιπόν, δεν ήθελε καθόλου τον Βασίλη Κούκουρα για το συγκεκριμένο ρόλο και διαφώνησε έντονα με τον Χάρη Ρώμα πριν την τελική απόφαση να του ανατεθεί ο ρόλος του πλούσιου και άστατου συναισθηματικά παιδικού φίλου του Κωνσταντίνου. Τελικά το ζήτημα διευθετήθηκε, ο Κούκουρας αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένος στο ρόλο του (σαν να λέμε “μπράβο, είσαι η καλύτερη”) και έτσι ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια χρόνια μετά, όταν είχε επιλυθεί κάθε σχετική παρεξήγηση ανάμεσα στους ηθοποιούς. 

 

 

Πηγή: The TOC

 

Διαβάστε ακόμα:

To επεισόδιο της σειράς “Κωνσταντίνου και Ελένης” που δεν έχει προβληθεί ξανά στην τηλεόραση

Πώς είναι σήμερα οι δεύτεροι ρόλοι που εμφανίστηκαν στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”;

Λάθη που ίσως δεν είχατε προσέξει στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης 

Πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

Δυο Ξένοι: Τι υπόθεση είχε ο 3ος κύκλος της σειράς, που δεν προχώρησε ποτέ;

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

Τέσσερις ελληνικές σειρές που πρέπει να γυρίσουν στην τηλεόραση (ή και όχι)

No Comments

Post a Comment