Ποια είσαι στ' αλήθεια, Captain Marvel, και τι θέλεις από τη ζωή μας; - The Daily Owl
fade
39357
post-template-default,single,single-post,postid-39357,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ποια είσαι στ’ αλήθεια, Captain Marvel, και τι θέλεις από τη ζωή μας;

Η νέα ταινία της Marvel με τίτλο Captain Marvel αφορά στην υπερηρωίδα Carol Danvers και αποτελεί την 25η ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντός της. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Brie Larson και μαζί της πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson – φυσικά στο ρόλο του Nick Fury – ενώ ο Jude Law θα υποδυθεί τον Walter Lawson. Η σκηνοθεσία ανήκει στους Anna Boden και Ryan Fleck, ενώ η παραγωγή είναι του Kevin Feige. Ποια είναι, όμως, στ’ αλήθεια η Captain Marvel και τι θέλει από τη ζωή μας; Ακολουθούν, μετά την εικόνα, spoilers για τo Marvel Cinematic Universe. 

 

 

 

Η Carol Danvers ήταν αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος κόμικ Marvek Super-Heroes #13 το 1968. Μετά από αρκετά χρόνια υπηρεσίες, τέθηκε επικεφαλής ασφάλειας στη NASA. Εκεί γνώρισε τον έρωτα (ο οποίος ήρθε από μακριά) και, μετά από μια σειρά γεγονότων, η ζωή της άλλαξε για πάντα.  

 

Ο έρωτας αυτός ήταν ο Walter Lawson, εξωγήινος που παρίστανε τον γήινο και βρισκόταν στη γη ως κατάσκοπός τους. Η Captain Marvel πήρε το όνομά της από το πραγματικό όνομα του Lawson, Mar Vell, όταν η ίδια πήρε μερικές από τις δυνάμεις του. 

 

Στα κόμικς έχει πολεμήσει στο πλευρό των Avengers, των Guardians of the Galaxy, αλλά και των X-Men. Η δύναμή της είναι τεράστια και έτσι μπορεί να σώσει τόσο τον κόσμο, όσο και τους υπόλοιπους υπερήρωές του – αν φυσικά αυτό χρειαστεί.

 

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Marvel, η Captain Marvel στην επερχόμενη ταινία της θα αντιμετωπίσει τους Skrulls, μια φυλή εξωγήινων που μπορούν να αλλάζουν μορφή και οι οποίοι, στο κόμικ της σειράς, έχουν εισβάλει και σχεδόν καταλάβει ολόκληρο τον πλανήτη Γη. Ενώ η δύναμη των Skrulls είναι τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τη νόρμα της ιστορίας, απαιτεί τη σύμπραξη των X-Men με τους Avengers για την καταπολέμησή τους, η Captain Marvel θα τους αντιμετωπίσει μόνη της, πράγμα που σημαίνει ότι οι δυνάμεις της θα είναι μεγαλύτερες και από αυτές των Thor και Doctor Strange, καθιστώντας την Carol Danvers την πιο ισχυρή από όλους τους ήρωες της Marvel που θα έχουν παρουσιαστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη.  

 

Η ταινία Captain Marvel θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2019, δηλαδή λίγο καιρό πριν την 4η ταινία Avengers, πράγμα ιδιαίτερα συμβολικό, καθώς η δική της έλευση θα συνδεθεί άμεσα με το επίσημο τέλος της 3ης φάσης του MCU. 

 

Πηγή

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment