Αυτή η πληροφορία για το Hogwarts μόλις κατέστρεψε την παιδική μας ηλικία - The Daily Owl
fade
48505
post-template-default,single,single-post,postid-48505,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτή η πληροφορία για το Hogwarts μόλις κατέστρεψε την παιδική μας ηλικία

Καμιά φορά δε χρειάζεται να μαθαίνουμε κάθε λεπτομέρεια από τη ζωή των μάγων, όμως το Pottermore είχε διαφορετική άποψη στις 4 Ιανουαρίου, όταν αποφάσισε να γιορτάσει την National Trivia Day (εμείς ας την προσδιορίσουμε ως “Εθνική Ημέρα Άχρηστης Ασήμαντης Πληροφορίας Που Δε θα Ξεχάσουμε Εύκολα Ποτέ“) αποκαλύπτοντάς μας μια λεπτομέρεια για το Hogwarts η οποία κατέστρεψε για πάντα την παιδική μας ηλικία. Η πληροφορία αυτή δεν έχει σχέση με κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο από την ιστορία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, ούτε με κάποιον που δε θέλουμε ούτε να ακούμε το όνομά του. Είναι κάτι πιο απλό, πιο πεζό και σχετίζεται με κάτι καθόλου μαγικό – και συγκεκριμένα με τα υδραυλικά του κάστρου.

 

Πριν, λοιπόν, οι μάγοι αποφασίσουν να εγκαταστήσουν muggle υδραυλικά στο κάστρο του Hogwarts, οι διαμένοντες στο κάστρο απλώς έκαναν την ανάγκη τους όπου έβρισκαν και εξαφάνιζαν με κάποιο ξόρκι επί τόπου τις αποδείξεις.

 

 

 

 

Αν δεν πιστεύετε αυτή την πληροφορία, μπορείτε να τη διαβάσετε στο παρακάτω Tweet:

 

 

 

Αργότερα, βέβαια, οι μάγοι αποφάσισαν ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να επισκεφτούν την Moda Bagno της εποχής και να εγκαταστήσουν τουαλέτες ανά το κάστρο, ώστε να αποφεύγει κάποιος να κάνει την ανάγκη του π.χ. στη μέση του μαθήματος των Φίλτρων, ενδέχεται βέβαια να το μετάνιωσαν – αλλά να τους είχε βολέψει στο μεταξύ το όλο σύστημα και γι’ αυτό να μην το ξήλωσαν – καθώς μέσα από αυτό το υδραυλικό σύστημα μπορούσε να μετακινηθεί στο Hogwarts ο Βασιλίσκος που ζούσε στην Κάμαρα με τα Μυστικά.

 

Μέχρι στιγμής οι αντιδράσεις των χαριποτερόφιλων ανά τον κόσμο είναι ποικίλες, με τη βασικότερη να συνοψίζεται στο παρακάτω Tweet:

 

 

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι την πιθανή αντίδραση της Καίτης Τόγκα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (παρακολουθήστε το βίντεο από το 4:00 – 4:05):

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

20+1 άγνωστες πληροφορίες για την ταινία Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά

Γιατί στην “Κάμαρα με τα Μυστικά” δεν καταστράφηκε ένα κομμάτι της ψυχής του Lord Voldemort;

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ γράφει για την Κάμαρα με τα (πολλά) μυστικά

Με ποιον συμπρωταγωνιστή της από τις ταινίες Χάρι Πότερ ήταν ερωτευμένη η Έμμα Γουότσον;

Αυτός ο ηθοποιός του Harry Potter δεν είχε δει την πρώτη ταινία μέχρι και πρόσφατα!

Τα μυστικά του Βασιλίσκου

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment