Η "Πίπη Φακιδομύτη" γίνεται ξανά ταινία από τον παραγωγό του Harry Potter - The Daily Owl
fade
60417
post-template-default,single,single-post,postid-60417,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η “Πίπη Φακιδομύτη” γίνεται ξανά ταινία από τον παραγωγό του Harry Potter

Σύμφωνα με το Deadline, o παραγωγός του Χάρι Πότερ David Heyman και το Studiocanal ετοιμάζουν για τη μεγάλη οθόνη, σε συνεργασία με την Astrid Lindgren Company, μια ταινία βασισμένη στην κλασική ιστορία της Πίπης Φακιδομύτης.

 

 

Η Πίπη Φακιδομύτη είναι ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας στη σειρά βιβλίων της διάσημης Σουηδής συγγραφέα Astrid Lindgren, η οποία δημιούργησε τον χαρακτήρα καθώς αφηγούνταν ιστορίες στην κόρη της, Karin, ιστορίες για ένα δυναμικό ζωηρό κορίτσι με κόκκινα μαλλιά και φακίδες. Τα πρώτα τρία βιβλία της εκδόθηκαν από το 1945 ως το 1948 και στη συνέχεια διασκευάστηκαν πολλές φορές, ενώ έχουν μεταφραστεί σε 77 γλώσσες. Οι ιστορίες της Lindgren, που έχουν σημειώσει πωλήσεις της τάξης των 65 εκ. αντιτύπων, έχουν μεταφερθεί πολλές φορές στο σινεμά και την τηλεόραση, με μια από τις πιο διάσημες διασκευές να έχει γυριστεί το 1988 με τίτλο The New Adventures Of Pippi Longstocking.

 

O παραγωγός του Harry Potter και του Paddington δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία αυτή, με δεδομένο ότι ο χαρακτήρας της Πίπης Φακιδομύτης και οι ιστορίες της είναι διαχρονικές και ακόμα διαβάζονται ανά τον κόσμο. Πριν τη νέα ταινία με την Πίπη Φακιδομύτη, ο Heyman είχε αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας φαντασίας και εποχής, The Secret Garden, με πρωταγωνιστή τον Colin Firth (περισσότερα εδώ).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τhe Secret Garden: H νέα ταινία φαντασίας από τον παραγωγό του Χάρι Πότερ

Gretel & Hansel: Trailer για τη νέα ταινία φαντασίας 

Οι ταινίες φαντασίας που απογοήτευσαν το 2018

The Show: Η νέα ταινία φαντασίας του Alan Moore

Πέντε υποτιμημένες ταινίες φαντασίας που αξίζει να δεις

No Comments

Post a Comment