Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το sequel της Wonder Woman - The Daily Owl
fade
40317
post-template-default,single,single-post,postid-40317,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το sequel της Wonder Woman

H ταινία Wonder Woman της DC είναι μέχρι στιγμής η πιο επιτυχημένη ταινία της και η εταιρία φιλοδοξεί να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα με το sequel, που θα ονομάζεται Wonder Woman 1984. 

 

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν πρόσφατα, υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Patty Jenkins, με την Gal Gadot να υποδύεται ξανά την Diana Prince. 

 

 

Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα, φαίνεται να επιστρέφει ο Steve Trevor, τον οποίο υποδύεται ο Chris Pine και είχε σκοτωθεί στο τέλος της πρώτης ταινίας. 

 

Το sequel διαδραματίζεται στο 1984 και από τις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία της εποχής (τον Τζέι Αρ της εξαιρετικά δημοφιλούς για την εποχή τηλεοπτικής σειράς “Ντάλας”).

 

Στην ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, θα εμφανιστούν και οι Kristen Wiig, στο ρόλο της Cheetah και ο Pedro Pascal

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment