Οι πρώτες φωτογραφίες του “Ron Weasley” στη σειρά μυστηρίου “The ABC Murders” – The Daily Owl
fade
41305
post-template-default,single,single-post,postid-41305,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι πρώτες φωτογραφίες του “Ron Weasley” στη σειρά μυστηρίου “The ABC Murders”

Ο “Ron Weasley”, δηλαδή ο Rupert Grint θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά του μυστηρίου της Agatha Christie The ABC Murders, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το BBC σε τρία μέρη. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη στη Μεγάλη Βρετανία και στο ρόλο του Hercules Poirot θα είναι ο John Malkovich. 

 

Επικεφαλής του πρότζεκτ είναι η Sarah Phelps, γνωστή στους Potterheads από τα σενάρια της σειράς Strike, που βασίζεται στα αστυνομικά μυθιστορήματα που συνέγραψε η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ με το ψευδώνυμο Robert Galbraith. Η ίδια έχει επίσης γράψει και το σενάριο για τα The Witness for the Prosecution και And Then There Were None.

 

Οι πρώτες φωτογραφίες του Rupert Grint από το πλατό κυκλοφόρησαν, με τον ίδιο να υποδύεται τον Επιθεωρητή Crome.

 

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την πρώτη εικόνα του Malkovich στο ρόλο του Hercules Poirot.

 

 

 

 

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Andrew Buchan (Broadchurch, The Honourable Woman), Eamon Farren (Twin Peaks, Chained), Tara Fitzgerald (Game Of Thrones, Requiem), Bronwyn James (Harlots)και Freya Mavor (The Sense Of An Ending, Sunshine On Leith). 

 

Πηγή φωτογραφίας: Snitchseeker

 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment