Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του La Casa de Papel - The Daily Owl
fade
49997
post-template-default,single,single-post,postid-49997,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του La Casa de Papel

Mετά την Φλωρεντία, όπου επικράτησε πανζουρλισμός, τα γυρίσματα του La Casa de Papel μεταφέρθηκαν στη Μαδρίτη, όπου πριν λίγες ημέρες γυρίστηκε μια πολύ μεγάλη εξωτερική σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα της χώρας. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στον ισπανικό τύπο είναι αποκαλυπτικές για την υπόθεση της 3ης σεζόν της σειράς. Μετά την εικόνα ακολουθούν spoilers για τη σειρά:

 

 

 

 

Mε νέες στολές κυκλοφορούν πλέον οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel και συγκεκριμένα με στρατιωτικές στολές παραλλαγής εμφανίστηκαν στα γυρίσματα της μεγάλης εξωτερικής σκηνής οι Tokyo, Stockholm και Denver. Σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού τύπου, ο Berlin θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν, όπου η συμμορία προσφέρει τη βοήθειά της στις ισπανικές αρχές, ώστε να διαλευκανθεί μια παραπλήσια ληστεία που έχει πραγματοποιηθεί (μάλλον από αντίπαλη συμμορία) στην Τράπεζα της Ισπανίας.

 

 

 

 

 

 

H 3η σεζόν La Casa de Papel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2019, με νέες προσθήκες στο καστ και, όπως όλα δείχνουν, ακόμα μια συναρπαστική ιστορία. 

 

Πηγή: Unboxholics

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος χαρακτήρας του La Casa de Papel είσαι με βάση το ζώδιό σου;

La Casa de Papel: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Elite: Nέα σειρά του Netflix με τους πρωταγωνιστές του La Casa de Papel

The Pier: Νέα σειρά από τους δημιουργούς του La Casa de Papel

Sky Rojo: To “La Casa de Papel” μόνο με γυναίκες πρωταγωνίστριες

Marilena Mexi

Εικονογράφος | Συγγραφέας | Mother of Dragon | Χαμένη στη Νεραϊδοχώρα | www.marilenamexi.com

No Comments

Post a Comment