Πρώτη φωτογραφία από τη νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον κατεργάρη Loki - The Daily Owl
fade
55576
post-template-default,single,single-post,postid-55576,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτη φωτογραφία από τη νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον κατεργάρη Loki

Η τηλεοπτική σειρά Loki που θα κάνει πρεμιέρα στη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney Plus, η οποία θα είναι σταδιακά διαθέσιμη ανά τον κόσμο από τον προσεχή Νοέμβριο, μάλλον θα διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία με το logo και τον πρωταγωνιστή, Tom Hiddleston.

 

H πλατφόρμα Disney Plus θα φέρει στους συνδρομητές της αρκετές νέες σειρές (περισσότερα εδώ) από το σύμπαν της Marvel, με ηθοποιούς από τις ταινίες της. Ο Hiddleston θα επιστρέψει λοιπόν με αυτό το prequel του χαρακτήρα που υποδύεται και που με βάση τις δυο ταινίες Thor γνωρίζουμε πλέον ότι μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο σε οποιαδήποτε στιγμή θελήσει (και να τα κάνει όλα άνω κάτω).

 

 

 

 

 

Το logo της σειράς είναι μια μείξη από κεφαλαία και πεζά γράμματα, που αντανακλούν την πολυσχιδή (και ανακατώστρα, θα συμπληρώναμε) προσωπικότητα του Loki. 

 

O Michael Waldron, ο οποίος έχει εμπειρία και από την παραγωγή του Community έχει αναλάβει τόσο το σενάριο της σειράς περιπέτειας, όσο και την εξωτερική παραγωγή.

 

Πηγή: Screenrant

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Disney Plus: Πότε θα κυκλοφορήσει και ποιες σειρές και ταινίες θα δούμε στη νέα συνδρομητική υπηρεσία 

Έρχεται στο Disney + το τηλεοπτικό prequel του Rogue One

H Παναγία των Παρισίων γίνεται live action ταινία

To Disney + αλλάζει το τοπίο στο streaming

Winter Soldier και Falcon αποκτούν τη δική τους σειρά

 

No Comments

Post a Comment