Η νέα σεζόν Penny Dreadful μόλις ξεκίνησε - The Daily Owl
fade
17336
post-template-default,single,single-post,postid-17336,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η νέα σεζόν Penny Dreadful μόλις ξεκίνησε

“Embrace your dark side”, είναι το μήνυμα της σειράς Penny Dreadful για την τρίτη της σεζόν. Τα υπέροχα κοστούμια, η καταπληκτική φωτογραφία, οι έξυπνοι διάλογοι και ο σκοτεινός ρομαντισμός συνθέτουν τη μυστηριακή γκόθικ ατμόσφαιρα του βικτωριανού Λονδίνου, όπου πρωταγωνιστής γίνεται το υπερφυσικό στοιχείο. Ο τίτλος της σειράς προέρχεται από τις αυτοτελείς μακάβριες ιστορίες του 19ου αιώνα που φτιάχνονταν από φθηνό χαρτί και κόστιζαν μόλις μια δεκάρα.

 

Ανάμεσα στους χαρακτήρες βρίσκουμε πολλούς γνωστούς ήρωες της κλασικής λογοτεχνίας όπως ο Dr. Frankenstein και ο Dorian Gray καθώς και μυθικά πλάσματα όπως βαμπίρ και λυκάνθρωπους. Αυτή τη φορά στη σειρά θα κάνει να κάνει την εμφάνιση του ο Dr Jekyll. Ένας από τους κυριότερους λόγους που πρέπει να δούμε το Penny Dreadful είναι η εντυπωσιακή ηθοποιός Eva Green, όπου η ερμηνεία της στο ρόλο της μυστηριώδη Vanessa Ives μας κόβει την ανάσα. Δίπλα της εμφανίζονται οι εξίσου ταλαντούχοι ηθοποιοί Timothy Dalton, Josh Hartnett, Harry Treadaway, Rory Kinnea, Billie Piper.

 

Στη δεύτερη σεζόν είχαμε μείνει στο σημείο που οι ήρωες διασκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, μετά τη σύγκρουσή τους με μια ομάδα μαγισσών. Η τρίτη σεζόν φαίνεται να μας υπόσχεται την επανένωση τους και ένα θέαμα με περισσότερο μυστήριο και τρόμο!

 

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment