Τίτλοι τέλους για τη σειρά τρόμου Penny Dreadful - The Daily Owl
fade
20364
post-template-default,single,single-post,postid-20364,single-format-video,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τίτλοι τέλους για τη σειρά τρόμου Penny Dreadful

No spoilers

 

Άσχημα νέα για τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς τρόμου Penny Dreadful. Tο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν που προβλήθηκε πριν λίγες ημέρες θα είναι και το οριστικό της finale. Ο δημιουργός της σειράς John Logan σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο ευχαριστεί το κοινό για την υποστήριξη του αυτά τα τρία χρόνια, δηλώνοντας ότι η δημιουργία του Penny Dreadful ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που είχε στη ζωή του.

 

Αφού πάλεψαν με τους προσωπικούς τους δαίμονες, οι ήρωες της σειράς φαίνεται ότι κατάφεραν να αποδεχτούν τους εαυτούς τους και μέσα σε μια ποιητική ατμόσφαιρα έφτασαν στο τέλος των περιπετειών τους.

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment