Μια παρέα έρχεται αντιμέτωπη με μάγισσες στη νέα ταινία τρόμου "Witches in the Woods" - The Daily Owl
fade
56895
post-template-default,single,single-post,postid-56895,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια παρέα έρχεται αντιμέτωπη με μάγισσες στη νέα ταινία τρόμου “Witches in the Woods”

Mέσα στη χρονιά θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία τρόμου Witches in the Woods σε σκηνοθεσία Jordan Baker και σενάριο Christopher Borelli.

 

 

Η Jill είναι μια φοιτήτρια που αποφασίζει να πάει με την παρέα της για σκι στην ορεινή Μασαχουσέτη. Όταν ο δρόμος που ακολουθούν για το χιονοδρομικό κέντρο κλείσει και αποφασίσουν να κάνουν μια επικίνδυνη παράκαμψη, θα βρεθούν εγκλωβισμένοι σε μια περίεργη τοποθεσία, που μοιάζει να είναι στοιχειωμένη από μάγισσες (ας μην ξεχνάμε ότι στη Μασαχουσέτη βρίσκεται το Σάλεμ όπου έγιναν λίγους αιώνες πριν οι “δίκες μαγισσών” – περισσότερα εδώ, εδώ και εδώ). 

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι νεαροί ηθοποιοί Hannah Kasulka, Alexander De Jordy, Corbin Bleu, Humberly González, Craig Arnold και Kyle Mac. Δείτε το trailer: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα σειρές όπου πρωταγωνιστούν μάγισσες

Επτά ταινίες με μάγισσες που πρέπει να έχεις δει

Το Σφυρί των Μαγισσών: Έτσι έγινε το κυνήγι μαγισσών στην Ευρώπη του Μεσαίωνα

Oι δίκες των μαγισσών στο Σάλεμ: Α΄ ΜέροςΒ΄ ΜέροςΓ΄Μέρος

 

Διαβάστε ακόμα:

No Comments

Post a Comment