Αποκαλύφθηκε η παρέα της Harley Quinn στη νέα ταινία της DC - The Daily Owl
fade
41215
post-template-default,single,single-post,postid-41215,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε η παρέα της Harley Quinn στη νέα ταινία της DC

Το spin-off της ταινίας Suicide Squad ξεκινάει τα γυρίσματά του τον Ιανουάριο του 2019, σύμφωνα με την ίδια την πρωταγωνίστρια Margot Robbie, η οποία θα υποδυθεί ξανά στην ταινία Birds of Prey την Harley Quinn!

 

 

 

Σύμφωνα με το The Wrap, οι χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν την Margot Robbie στη νέα αυτή ταινία είναι οι Black Canary, Huntress, Cassandra Cain και Renee Montoya, καθώς και κάποιος villain που εμφανίζεται στην ιστορία του Batman και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι χαρακτήρες και τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη δράση τους;

 

 

Black Canary

 

 

Το όνομα Black Canary έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους χαρακτήρες στα κόμικ και τις τηλεοπτικές σειρές της DC (Arrow), όμως στην κινηματογραφική εκδοχή του χαρακτήρα με το όνομα αυτό θα εμφανιστεί η Dinah Laurel, στις οποίας τις ικανότητες συγκαταλέγονται οι πολεμικές τέχνες, αλλά και το υπερηχητικό ουρλιαχτό (αλλιώς πώς θα ήταν “καναρίνι”). 

 

 

 

Huntress

 

 

H Huntress, γνωστή και ως Helena Bertinelli, είναι ακόμα μια ηρωίδα με εξαιρετικές ικανότητες στη μάχη σώμα με σώμα. Η ιστορία της Huntress στο σύμπαν της DC αφορά σε δυο ηρωίδες και για την ταινία Birds of Prey έχει επιλεγεί να παρουσιαστεί η ιστορία της κόρης ενός από τους σημαντικούς γκάνγκστερς της Gotham City, αντί για αυτήν της κόρης του Bruce Wayne και της Catwoman. 

 

 

 

Cassandra Cain

 

 

Η Cassandra Cain είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν πάρει το ρόλο του Batgirl, ενώ η ίδια έχει αναφερθεί στο σύμπαν της DC και ως Black Bat ή Orphan, αυτή τη φορά όμως δεν έχει γίνει αναφορά σε alter ego. H Cain διαβάζει μεταξύ άλλων και τη γλώσσα του σώματος των αντιπάλων της, διαθέτοντας εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά. 

 

 

 

Renee Montoya

 

 

Η αστυνομικός που γνωρίσαμε στο Batman: The Animated Series έχει αναλάβει τον ρόλο του υπερήρωα ντετέκτιβ The Question. 

 

 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας Birds of Prey έχει αναλάβει η Cathy Yan, ενώ το σενάριο θα γράψει η Christina Hodson.

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment