Παρατείνεται η θεματική γιορτή "Days of Infinity" στο Cap Cap του Ελληνικού! - The Daily Owl
fade
39694
post-template-default,single,single-post,postid-39694,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Παρατείνεται η θεματική γιορτή “Days of Infinity” στο Cap Cap του Ελληνικού!

Ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, παρατείνει τη θεματική γιορτή “Days of Infinity – and all the superheroes”  και σας περιμένει στο κατάστημα Cap Cap του Ελληνικού για να ζήσετε από κοντά τη Μάχη της Αιωνιότητας!

 

 

Το Infinity Menu, εμπνευσμένο από τον πιο συναρπαστικό υπερηρωικό κόσμο, συνεχίζεται στο κατάστημα Cap Cap του Ελληνικού, με αλμυρά, γλυκά ξόρκια και ροφήματα.

 

 

Κατασκευές και αντικείμενα εμπνευσμένα από τον Πόλεμο της Αιωνιότητας θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο Cap Cap του Ελληνικού, ενώ αξεσουάρ και εξοπλισμός για επίδοξους Εκδικητές θα είναι διαθέσιμος στο Bazaar του Γαλαξία μέσα στο κατάστημα. 

 

 

 

 

 

 

Σε όλη τη διάρκεια της θεματικής γιορτής, οι αγαπημένοι Super Heroes και επικίνδυνοι Villains θα βρίσκονται στον Κήπο των Θαυμάτων, καθώς θα προετοιμάζονται για τη μάχη που θα κρίνει το μέλλον του σύμπαντος. 

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Cap Cap στο Facebook και στο Instagram του Cap Cap και, φυσικά, στην Ημερήσια Κουκουβάγια για όλα τα νέα της θεματικής γιορτής. 

Facebook Event: Days of Infinity
Cap Cap, Ο Κήπος των Θαυμάτων, Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

Χορηγός επικοινωνίας: The Daily Owl – Ημερήσια Κουκουβάγια
Special Thanks To Super Heroes GRComicworld Editions – StoreOrnerakis Applied Arts

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment