"Παρασκευή και 13" | Ετοιμάζεται το reboot - The Daily Owl
fade
44886
post-template-default,single,single-post,postid-44886,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

“Παρασκευή και 13” | Ετοιμάζεται το reboot

Ευχάριστα νέα για τους φανς του τρόμου, καθώς, μετά το reboot του Halloween, που αρχικά προβλήθηκε το 1978, έρχεται από ό,τι φαίνεται και το reboot μιας ακόμα κλασικής ταινίας τρόμου, και συγκεκριμένα του “Παρασκευή και 13”.

 

 

 

 

Η εταιρία που έχει πραγματοποιήσει την παραγωγή στο IT που βασίστηκε στο ομότιτλο έργο του Stephen King λέγεται πως έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξη του πρότζεκτ, χωρίς όμως να υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας.

 

Η πρώτη ταινία Friday the 13th κυκλοφόρησε το 1980 και στοίχειωσε τα παιδικά μας χρόνια με την ιστορία των δολοφονιών στην κατασκήνωση Crystal Lake. Δολοφόνος είναι ο Jason Voorhees, που όταν ήταν μικρό αγόρι είχε πνιγεί στο ίδιο μέρος εξαιτίας της αμέλειας των υπευθύνων. Ο Vorhees πρωταγωνιστεί σε όλες τις ταινίες του franchise, είτε ως ο ίδιος ο δολοφόνος είτε ως το κίνητρο των δολοφονιών.  Η πιο πρόσφατη από αυτές τις ταινίες είναι του 2009, με πρωταγωνιστή τον Jared Padalecki.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Halloween 1978-2018: 40 χρόνια γνήσιου τρόμου

Δέκα ταινίες τρόμου που μπορείς να δεις στο Netflix

Οκτώ ταινίες τρόμου που δεν ήξερες ότι βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα

Πέντε παλιές ταινίες τρόμου που αποκλείεται να μπορείς να δεις χωρίς παρέα

Δέκα θρίλερ με απρόβλεπτη πλοκή

Οι 10 χαρακτήρες ταινιών τρόμου που μας έχουν στοιχειώσει 

Ταινίες με στοιχειωμένα σπίτια για μεγάλες ανατριχίλες

Απίστευτα τρομακτικές ταινίες χωρίς σταγόνα αίματος

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment