Παραπλανητικά τα trailers του Avengers: Endgame - The Daily Owl
fade
51813
post-template-default,single,single-post,postid-51813,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Παραπλανητικά τα trailers του Avengers: Endgame

Τα απολύτως απαραίτητα έχουν συμπεριληφθεί στα trailers της ταινίας Avengers: Endgame. όπως παραδέχτηκαν οι σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι τα πλάνα που βλέπουμε είναι παραπλανητικά σε σχέση με το ακριβές περιεχόμενο της ταινίας. 

 

 

 

Τα περισσότερα πλάνα δηλαδή που υπάρχουν στα trailers που έχουν δοθεί ως τώρα στη δημοσιότητα δεν θα συμπεριληφθούν στην τελική κόπια της ταινίας που θα προβληθεί στο σινεμά, και όλο αυτό βέβαια γίνεται για να μην υπάρξουν spoilers, καθώς και για να φτάσει στα ύψη η αγωνία των φανς για το μέλλον των Avengers

 

Σύμφωνα με τους αδελφούς Russo, το κοινό πλέον αντιδρά διαφορετικά από ό,τι παλιότερα και έχει τη δυνατότητα να αποκρυπτογραφήσει τι κρύβεται πίσω από ένα trailer, πράγμα που μπορεί να του χαλάσει την έκπληξη πριν δει την ταινία. Ο Anthony Russo δήλωσε μάλιστα ότι χάρη στο πλήθος των σκηνών που έχουν γυριστεί, υπάρχει η άνεση να χρησιμοποιήσουν ορισμένα από αυτά μόνο για τα trailers, ώστε το κοινό να πάρει μια γεύση από την επερχόμενη ταινία, χωρίς όμως να γνωρίζει τι ακριβώς θα δει. Θυμίζουμε ότι η επερχόμενη ταινία Avengers: Endgame θα είναι ως τώρα η μεγαλύτερη σε διάρκεια του Marvel Cinematic Universe, με διάρκεια που θα αγγίζει τις τρεις ώρες. 

 

Η ταινία Avengers: Endgame, που ολοκληρώνει την 3η φάση του Marvel Cinematic Universe, θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου στην Ελλάδα, κατ’ εξαίρεση Τετάρτη.

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι ταινίες της Disney που θα κυκλοφορήσουν το 2019

O Deadpool εισβάλλει στο trailer του Avengers: Endgame

Oι υπερήρωες που επιστρέφουν επίσημα στη νέα ταινία Avengers

Δείτε το trailer της Captain Marvel

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment