Πάλι στον αέρα το remake του "The Crow" | Αποχώρησε ο Jason Momoa - The Daily Owl
fade
40099
post-template-default,single,single-post,postid-40099,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Πάλι στον αέρα το remake του “The Crow” | Αποχώρησε ο Jason Momoa

Το remake της κλασικής, πλέον, ταινίας The Crow, με τίτλο The Crow Reborn, βρίσκεται ξανά στον αέρα, 24 χρόνια μετά την ταινία του Alex Proyas που βασίστηκε στο ομότιτλο graphic novel του James O’Barr.

 

 

 

Ο Jason Momoa, που θα αναλάμβανε το ρόλο του Eric Drayen, ανακοίνωσε πρόσφατα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ότι τελικά η ταινία δεν θα προχωρήσει, τουλάχιστον με αυτή τη σύνθεση δημιουργών. Στο σκηνοθετικό τιμόνι είναι ο Corin Hardy, ενώ η διανομή θα γινόταν από τη Sony, με την πρεμιέρα να έχει προσδιοριστεί για τις ΗΠΑ στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Πλέον, δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια άμεση λύση ώστε να προχωρήσει άμεσα τo project κι έτσι βρισκόμαστε σε αναμονή επίσημων ανακοινώσεων. 

 

 

 

 

Ο Momoa είχε αναρτήσει πριν πολλούς στον λογαριασμό του στο Instagram ένα illustration του Eric Draven.

 

 

I’ve been waiting for sooooo long. @corinhardy let’s do this brother aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

 

To ποίημα “Το Κοράκι” του Edgar Allan Poe, που αποτέλεσε έμπνευση για το ως άνω graphic novel και για την ταινία του 1994, συνιστώντας και τον βασικό άξονα ανάπτυξής της, εκδόθηκε το 1845 και αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες  λογοτεχνικές επιτυχίες του συγγραφέα. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι στα γυρίσματα της ταινίας του 1994 έχασε τη ζωή του ο πρωταγωνιστής Brandon Lee, από λάθος του υπευθύνου των εφέ, ο οποίος ξέχασε έναν κάλυκα στη θαλάμη του όπλου με τον οποίο έπρεπε να πυροβοληθεί ο ηθοποιός. 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment