Το Outlander ανανεώθηκε για 5η και 6η σεζόν - The Daily Owl
fade
39448
post-template-default,single,single-post,postid-39448,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Outlander ανανεώθηκε για 5η και 6η σεζόν

Ακόμα να προβληθεί η 4η σεζόν του Outlander (που έρχεται σε μισό χρόνο από τώρα) και το τηλεοπτικό δίκτυο STARZ αποφάσισε να ανανεώσει τη σειρά για δυο ακόμα σεζόν, που θα αποτελούνται από 12 επεισόδια έκαστη.

 

 

 

Η σειρά, που συνδυάζει μοναδικά το δράμα εποχής με την επιστημονική φαντασία (και δη τα ταξίδια στο χρόνο) βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων της της Diana Gabaldon. Συγκεκριμένα, η 4η σεζόν της σειράς θα πραγματεύεται τα γεγονότα του τέταρτου βιβλίου με τίτλο Drums of Autumn.

 

Προς το παρόν δεν έχουμε ιδέα τι θα απογίνουν και, βασικά, πού και πότε θα βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της σειράς, τους οποίους υποδύονται οι Caitriona Balfe και ο Sam Heughan. 

 
 
 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment