Ο Oscar Isaac θα ήταν ο ιδανικός Gomez στη νέα ταινία για την Οικογένεια Άνταμς - The Daily Owl
fade
35190
post-template-default,single,single-post,postid-35190,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Oscar Isaac θα ήταν ο ιδανικός Gomez στη νέα ταινία για την Οικογένεια Άνταμς

Η ιστορία της Οικογένειας Άνταμς ξεκίνησε στο περιοδικό The New Yorker το 1938, μέσα από τα σκίτσα του Charles Addams. Στα 60s οι χαρακτήρες και η ιστορία της Οικογένειας Άνταμς έγιναν τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τους John Astin και Carolyn Jones, ενώ λίγα χρόνια μετά έγιναν και σειρά κινουμένων σχεδίων. Η ιστορία μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά το 1991, με πρωταγωνιστές τους Raul Julia, Anjelica Huston και Christina Ricci. 

 

To project της επιστροφής της Οικογένειας Άνταμς στη μεγάλη οθόνη βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια. O σκηνοθέτης της νέας animated ταινίας που θα αφηγείται τις περιπέτειες της πιο weird και ταυτόχρονα αξιολάτρευτης οικογένειας θα είναι ο Conrad Vernor, δημιουργός του Sausage Party. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τον ρόλο του Gomez Addams ήταν αυτό του Oscar Isaac, ο οποίος παρουσιάζει αρκετή ομοιότητα με κάθε μορφή εμφάνισης του χαρακτήρα, τόσο στα κόμικς όσο και στις ταινίες, όπου τον ενσάρκωσε αρχικά ο Raul Julia. Σύμφωνα με το The Tracking Board ο Isaac βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την MGM για τον συγκεκριμένο ρόλο. Η εταιρία φιλοδοξεί να κλείσει τη συμφωνία με τον Isaac, ώστε να προχωρήσει σύντομα στην επιλογή του υπόλοιπου καστ. 

 

 

 

Το σενάριο της νέας ταινίας ανήκει στην Pamela Pettler (Corpse Bride), ενώ παρεμβάσεις έχει κάνει και ο Matt Lieberman. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία εξόδου της νέας ταινίας στο σινεμά. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment