Τι σχέση έχει το όνομα του τρίτου παιδιού των William και Kate με την οικογένεια Weasley; - The Daily Owl
fade
39251
post-template-default,single,single-post,postid-39251,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τι σχέση έχει το όνομα του τρίτου παιδιού των William και Kate με την οικογένεια Weasley;

Το τρίτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, William και Kate, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και έλαβε το όνομα Louis Arthur Charles. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του ονόματος από τη Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, το Pottermore δημοσίευσε το παρακάτω tweet από τον επίσημο λογαριασμό του:

 

 

 

Ποιοι είναι, όμως, αυτοί οι Weasley με τα ονόματα του νέου βασιλικού μωρού; Ο Arthur και ο Charles είναι αυτοί που ήδη γνωρίζουμε, δηλαδή ο μπαμπάς Weasley και ο δεύτερος κατά σειρά γιος της πολυμελούς οικογένειας που τον περισσότερο χρόνο κατά τον οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα των βιβλίων και ταινιών Harry Potter βρίσκεται στη Ρουμανία ασχολείται με τους δράκους. Το ερωτηματικό δίπλα από το όνομα Louis απαντήθηκε με βάση ένα γενεαλογικό δέντρο που είχε δώσει στη δημοσιότητα η ίδια η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μετά την έκδοση και του τελευταίου βιβλίου Harry Potter. Louis Weasley είναι ο γιος των Bill και Fleur Delacour, που γεννήθηκε μετά τη Μάχη του Hogwarts!

 

 

 

Φυσικά είναι απίθανο το πριγκιπικό ζεύγος να έδωσε το όνομα στο τρίτο παιδί του από τον κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, ωστόσο οι ίδιοι είναι μεγάλοι φανς του κόσμου που δημιούργησε η Βρετανίδα συγγραφέας και πιστεύουμε ότι θα τους ενθουσίασε, εκ των υστέρων, αυτή η κατά λάθος σύνδεση της βασιλικής οικογένειας με τον Harry Potter. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment